قاسم اَنگین: یک اندیشه و مکتب مشروع، محکوم به ثمردادن است

عضو شورای رهبری حزب کارگران کردستان قاسم انگین در مطلبی که در روزنامه "روناهی" در روژاوا چاپ شده، درباره اهمیت خودمدیریتی دمکراتیک روژاوا-شمال سوریه و پروژه "فدرال دمکراتیک" نظرات خود را ابراز داشته و اذعان...

عضو شورای رهبری حزب کارگران کردستان قاسم انگین در مطلبی که در روزنامه "روناهی" در روژاوا چاپ شده، درباره اهمیت خودمدیریتی دمکراتیک روژاوا-شمال سوریه و پروژه "فدرال دمکراتیک" نظرات خود را ابراز داشته و اذعان داشته: "انقلاب روژاوا امروز حتی باوجود کاستی‌ها و عملی نشدن تمام تفکرات رهبر آپو نیز بیانگر کامل یک دمکراسی و برابری می‌باشد. تمام خلق‌ها و آیین‌های مختلف می‌توانند تحت لوای یک جبهه دمکراتیک متحد شوند و مسائل روزانه خود و جامعه خود را بدون هیچ گونه منفعت‌طلبی [شخصی] حل نمایند.

 

دربخشی از این نوشتار چنین آمده است: "اندیشه و مکتب مشروع، محکوم به دادن میوه خود است. اگر اندیشه‌هایت بسان گل باشند، بدون‌شک تو هم گلستان باطراوتی خواهی داشت، ولی اگر برعکس [اندیشه‌ها بسان] خار باشند، بیابان برهوت نصیب تو خواهد گشت. اندیشه‌ای ناب بهتر  از آتش می‌تواند گرمابخش‌ باشد".

 

قاسم انگین در ادامه به نقش نظام دولت‌ملت در منطقه پرداخته و گفته است: "دولت‌ملت می‌خواهد با نگرش تفرقه افکنانه خود، نژادپرستی، ملی‌گرایی و دین‌گرایی، جامعه هزاران ساله خلق ها را که همچون گلستانی با هم  تعامل داشته و با صلح روزگار بسر برده‌اند نابود نماید. زمانی خاورمیانه گهواره انسانیت بود و امروز به گورستان مخوف انسان‌ها مبدل گشته. این یک نیز در ارتباط مستقیم با ذهنیت دولت‌ملت‌گرایی است که مشتاقانه خواستار نابودی و به بردگی کشاندن جوامع خاورمیانه می‌باشد.

 

با این وجود نظام دولت‌ملت [گرایانه] با‌وجود تفرقه‌افکنی و گرم کردن آتش نفاق مابین خلق‌ها نیز ره به جایی نمی‌برد؛ خاورمیانه با کمک فلسفه "ملت دمکراتیک" رهبر آپو در حال گذر از بحران موجود می‌باشد و خلق‌های آن نیز با هم برای یک آرمان متحد می‌شوند. اثبات این یک نیز در میان خلق‌های روژاوا-شمال سوریه و جاهای دیگر خاورمیانه به‌خوبی هویدا شده است.

 

امروز در روژاوا-شمال سوریه با وجود کاستی‌ها و عملی نشدن فلسفه رهبر آپو به‌صورت تمام  و  کمال نیز خلق‌های منطقه به شیوه‌ای متحد از جامعه خود دفاع می‌کنند و درباره آینده و سرنوشت‌شان، خود مستقلاً تصمیم می‌گیرند. این طرز زندگی، بر مبنای یکسانی، برابری و احترام گذاشتن به آیین‌های دیگر ایجاد شده است و این یک نیز به حیات زیبایی با فاکتورهای ملت دمکراتیک مزین گشته است.

 

رهبر آپو با تحلیل نمودن این مسئله که "تنها فلسفه ملت دمکراتیک است که می‌تواند خلق‌های خاورمیانه را با هم متحد کند"، اقدام به ایجاد ملت دمکراتیک نمود. پاسداری خلق‌های عرب، آشوری، سوریانی، کلدانی، ارمنی، چرکس و دیگر خلق‌ها موجود در شهر منبج، شیخ مسعود، شَداد، هولِه و دیگر مناطق روژاوا و سوریه، همگی تأکید دوباره‌ای‌ست بر اینکه پروژه فدرالی دمکراتیک روژاوا-شمال سوریه، نشأت گرفته از اندیشه و فلسفه رهبر آپوست.

 

این عضو شورای رهبری پ.ک.ک در بخش‌های پایانی نوشتار خود تأکید کرده: "هنگامی که اندیشه و مکتبی با مبنای حقیقت طلوع می‌کند و برای آلام انسانیت به درمان مبدل می‌شود، نمود آن در اتحاد خلق‌ها منعکس می‌شود".