چاوز بار دیگر خود را برای پست ریاست جمهوری کاندید می‌کند

چاوز بار دیگر خود را برای پست ریاست جمهوری کاندید می‌کند

هوگو چاوز بار دیگر خود را برای انتخابات پست ریاست جمهوری ونزوئلا در ماه اکتبر کاندید می‌کند.

چاوز که برای دو دوره در این پست قرار داشته است برای بار سوم خود را کاندید کرده و در افتتاحیه دفتر انتخاباتیش دهها هزار نفر را در کاراکاس پایتخت این کشور جمع کرد.

این بزرگترین تجمع بعد از پایان دوره مداوای بیماری سرطان چاوز می‌باشد، چاوز که اکنون شرایط سلامتی او روبه بهبود می‌باشد، در این مراسم به رقص و پایکوبی و ترانه سرایی پرداخت و گفت که امسال نیز در این انتخابات پیروز میدان خواهد بود.

شایان ذکر است که چاوز در انتخابات سال 1998 با کسب 56 درصد آرا برای بار اول به پست ریاست جمهوری ونزوئلا دست یافت، همچنین در نتیجه رفراندومی که در 16 آگوست 2004 انجام گرفت، با کسب 98 درصد آرا برای بار دوم به این پست دست یافت و امسال نیز احتمال داده می‌شود که اگر اتفاق غیر منتظره‌ای روی ندهد برای بار سوم نیز انتخاب شود.