در شمزینان از توابع جولمرگ به منظور محکوم ساختن اقدامات سرکوبگرانه دولت و پلیس ترکیه علیه مراسم خاکسپاری گریلا «چنگیز اوزک» (هیرش دلدار) در شهر گور, بازار تعطیل شد. همچنین تاکسیرانان هم بر سر کار نرفتند.
روز گذشته پلیس ترکیه به شهروندان شرکت کننده در جنازه گریلا چنگیز اوزک حملهور شدند. گریلا اوزک در عملیاتی فدایی علیه مرکز پلیس در پنارباشی شهر قیصریه جان خود را از دست داده بود. در نتیجه حمله نیروهای پلیس به راهپیمایان و شرکت کنندگان در مراسم خاکسپاری گریلا, یک جوان 17 ساله کرد به نام اوزگور تاشار با شلیک مستقیم نیروهای پلیس, جان خود را از دست داد. در شهر شمزینان هم به منظور محکوم ساختن این عملکرد سرکوبگرانه دولت, بازار تعطیل گردید. تنها نانوایی ها و داروخانهها به کار خود ادامه دادهاند.
در قلقلی هم بازار تعطیل شد
بنا به گزارشهای رسیده, در منطقه قلقلی از توابع استان وان هم به منظور محکوم ساختن بازداشت شهردار و تمامی اعضای مجلس شهرداری و نیز اعضای حزب صلح و دموکراسی, بازار تعطیل شد.
صبح امروز نیروهای امنیتی ترکیه در شهر وان شهردار و اعضای شهرداری و همچنین اعضای حزب صلح و دموکراسی در این شهر را بازداشت کردند. شهروندان و بازاریان هم جهت محکومساختن فاشیسم و قتلعام سفید ترکیه, دست به راهپیمایی زدند و بازار را تعطیل کردند.