مرکز مطبوعات و اطلاعرسانی نیروهای مدافع خلق (HPG) طی انتشار اطلاعیهای اظهار داشت که در تاریخ 12 الی 14 ژوئن، نبردهای شدیدی میان نیروهای گریلا و سربازان ارتش ترکیه در منطقه شرناخ روی داده است. در این اطلاعیه ذکر شده است که در نتیجه این نبردها در منطقه الکی 6 سرباز و در منطقه بستا نیز یک عضو ضدگریلا کشته شدهاند. در ادامه اظهار شده است که نیروهای گریلا در منطقه بازید نیز علیه یک پاسگاه نظامی عملیاتی نظامی انجام دادهاند.
در منطقه الکی 6 سرباز ارتش ترکیه کشته شدند
در این اطلاعیه اظهار شده که در تاریخ 12 ژوئن، ارتش ترکیه در حوالی روستای بلبس از توابع شهر الکی، حملات نظامی جدیدی را آغاز کرده است و در این رابطه گفته شد: "در همان روز در ساعت 19:00 به وقت محلی در تپه خانکی، میان نیروهای گریلا و سربازان دشمن درگیری روی داده است. در نتیجه این درگیری 2 سرباز کشته و دو تن دیگر نیز زخمی شدهاند. بعد از این درگیری، توپخانه سنگین ارتش ترکیه مناطق عملیاتی را توپباران نموده است".
HPG اعلام کرد که در تاریخ 13 ژوئن در ساعت 18:20 به وقت محلی میان نیروهای گریلا و سربازان ارتش ترکیه و همچنین نیروهای ضد گریلا در منطقه الکی از توابع شهر شرناخ، درگیری روی داده است، در نتیجه این درگیری 4 سرباز کشته و 4 تن دیگر نیز زخمی شدهاند. همچنین یک خودروی غیرنظامی که ارتش ترکیه از آن استفاده میکرد نیز در این درگیری امحاء شده است. توپخانه سنگین و هلیکوپترهای ارتش ترکیه بعد از پایان درگیری منطقه عملیاتی را به شدت توپباران نمودهاند.
در منطقه بستا یک عضو ضدگریلا کشته شد
در ادامه اطلاعیه بیان شد: "در تاریخ 12 ژوئن، در منطقه شهریبان بستا از توابع شرناخ میان نیروهای گریلا و یگانهای ضدگریلا درگیری روی داده است. در نتیجه این درگیری یکی از اعضای ضدگریلا کشته و یک تن دیگر نیز زخمی شد.
عملیات علیه پاسگاه نظامی
مرکز مطبوعات و اطلاع رسانی نیروهای مدافع خلق در اطلاعیه خود بیان داشتند: "در تاریخ 12 ژوئن در ساعت 23:00 به وقت محلی، نیروهای گریلا علیه یک پاسگاه نظامی واقع در منطقه بازید از توابع آگری عملیاتی نظامی انجام دادهاند. شمار نظامیان کشته و یا زخمی شده در نتیجه این درگیری توسط نیروهای گریلا مشخص نشده است".
سه نفر آزاد شدند
HPG آزاد کردن 3 نفر که در منطقه آگری دستگیر کرده بودند را تأیید کرد و در اینباره گفت: "در تاریخ 29 می، 10 نفر توسط نیروهای گریلا در منطقه کوهستانی کورخان دستگیر شدند. در تاریخ 5 ژوئن، 7 تن از آنها بعد از انجام تحقیقات و بازپرسی آزاد شدند. در روز 13 ژوئن نیز 3 تن دیگر بعد از به پایان رسیدن تحقیقات و بازپرسی آزاد شدند".