اعضای شورای زنان انجمنهای علویان دموکراتیک شعبه ازمیر در ساختمان انجمن با مشارکت سیاستمدار کورد گلتان کشاناک گرد هم آمدند. در این مراسم، سیاستهای مربوط به باورداشت علوی، مبارزه زنان و مسئله کورد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
نبات چَلیک، رئیس مشترک شعبه ازمیر انجمنهای علویان دموکراتیک تاکید کرد که دولت به زعم خود ماموریتی را به علویان محول کرده است. نبات چلیک با اشاره به اینکه در حالی که با دروس اجباری دینی مبارزه میکنند، اخیرا ÇEDES معرفی شد، گفت: «در حین مبارزه با ÇEDES، سمپوزیومی در درسیم برگزار میشود، علاوه بر آن، ریاست جمخانه علوی را نیز تأسیس کردند. ما در برابر اینها در حال مبارزه هستیم، اما آیا کافی است؟ باید کمی در این مورد بحث کنیم.»
نبات چلیک زنان را برای ۲۵ نوامبر به میدانها فراخواند.
«فلسفه علوی حکایت از جامعه ایدهال دارد»
گلتان کشاناک همچنین اظهار داشت که انسانها از سوی سیستم به متا تبدیل شدهاند. گلتان کشاناک با اشاره به اینکه تلاش میکنند انسانها را بیاراده کنند، گفت: «حمله بسیار سیستماتیکی به این فلسفه وجود دارد و سعی میکنند آن را در قالبی که خودشان تعریف میکنند، قرار دهند. با این حال، میدانیم که زنده بودن به معنای برخورداری از مجهزترین شکل حقوق شهروندی است که امروزه در جوامع مدرن از آن صحبت میکنیم. وقتی همدیگر را 'جان' خطاب میکنیم، میگوییم که چقدر برای طرف مقابل ارزش قائل هستیم، این نیز یک ارزش است، ما با هم برابر هستیم، هیچ کس بر دیگری برتری ندارد، و این موضوع کاملاً بالفعل است و برابری حقوقی بین جانهاست. به همین دلیل برای ما بسیار ارزشمند است که با هم باشیم و این فلسفه، این باور را زنده نگه داریم.»
گلتان کشاناک با بیان اینکه جامعه ایدهآلی که امروز به دنبال آن هستیم، جامعهای است که با فلسفه علوی زندگی میکند، گفت: «جامعه ایدهآل این است که مردم در جامعه خود زندگی مشترک داشته باشند، برای یکدیگر ارزش قائل باشند و همه برابر باشند. این جایی است که مردم به عنوان آینده به دنبال آن هستند، البته با نامهای مختلف. به همین دلیل ما نباید این ارزشها را از دست بدهیم. ما باید این را بیشتر رواج دهیم و آن را زنده نگه داریم.»
این مراسم با سردادن شعارهای «ژن، ژیان، آزادی» و «به مونزورم دست نزن» به پایان رسید.