ق‌س‌د: دولت ترکیه و تبهکارانش ۱۳ روستا و تپه را بمباران کردند

ق‌س‌د اعلام کرد که دولت اشغالگر ترکیه در حملات روز یکشنبه ۱۶ فوریه، ۱۳ روستا و تپه را هدف قرار داده است.

مرکز اطلاع‌رسانی و مطبوعاتی نیروهای سوریه دموکراتیک (ق‌س‌د) در بیانیه کتبی خود اظهار داشت که این حملات با هواپیماهای جنگی، پهپاد و توپخانه انجام شده است.

این بیانیه به شرح زیر است:

«دیروز (یکشنبه)، ارتش اشغالگر ترکیه و تبهکارانش به حملات وحشیانه خود علیه روستاهای اطراف پل قره‌قوزاق ادامه دادند. پهپادهای مسلح متعلق به اشغالگران روستای بیرحَسو و تپه عَلوش را بمباران کردند و در عین حال، هواپیماهای جنگی تپه دِگری و روستای خسق را بمباران کردند. خسارات مادی در این حملات رخ داده است. علاوه بر حملات هوایی، اشغالگران با توپ، تانک و خمپاره، اطراف پل قره‌قوزاق را به شکلی بی محابا بمباران کردند. بیش از ۶۰ گلوله توپ توسط اشغالگران به روستاهای تینا، جاده، بیر حسو، خسق، دیکان، ملحا و صناعی و تپه‌های سِوه و قره‌قوزاق شلیک شد. در این حملات، خسارات مادی به املاک شهروندان در روستاها وارد شده است.

در جبهه سد تشرین، ارتش اشغالگر ترکیه و تبهکارانش از شب شنبه تا صبح روز گذشته، اطراف سد را با سلاح‌های سنگین بمباران کردند. پرواز پهپادها بر فراز سد و اطراف آن ادامه داشت و در عین حال، اشغالگران و تبهکاران روستاهای مَساکن و العمالیه و اطراف آن را توپباران کردند. خسارات مادی در این حملات ایجاد شده است.

هواپیماهای جنگی ارتش اشغالگر ترکیه ۴ حمله هوایی به شهرک شیخ‌لَر/الشیوخ در غرب کوبانی انجام دادند. در این حملات، خسارات مادی به املاک غیرنظامیان وارد شده است. پرواز هواپیماهای جنگی و پهپادها بر فراز منطقه ادامه داشته است.

بر فراز عین عیسی نیز، پرواز هواپیماهای جنگی و پهپادهای متعلق به دولت اشغالگر ترکیه به طور مداوم در طول روز گذشته ادامه داشته است.»