زنان در رقه قتل‌عام علوی‌ها را محکوم کردند

شورای زنان زنوبیا در رقه قتل‌عام‌های انجام شده علیه علوی‌ها در سواحل سوریه را محکوم کرد و اظهار داشت که این تلاش‌ها برای ایجاد هرج و مرج و آغاز یک جنگ مذهبی است.

مجلس جمعیت زنان زنوبیا در کانتون رقه با حضور اعضای جمعیت و سازمان‌های زنان بیانیه‌ای صادر کرد. این بیانیه در مقابل ساختمان فرهنگی شهر رقه توسط بَتول العیسی، مدیر کمیته آموزش مجلس جمعیت زنان زنوبیا، قرائت شد.

در این بیانیه قتل‌عام‌های انجام شده در سواحل سوریه که در نتیجه آن هزاران غیرنظامی قربانی شدند محکوم شد. گفته شد اقدامات انجام شده در سواحل سوریه مغایر با معیارها و قوانین بین‌المللی است.

در این بیانیه تاکید شد که جنایات انجام شده علیه علوی‌ها تلاشی برای ایجاد هرج و مرج و یا دامن زدن به جنگ مذهبی است. همچنین گفته شد که این وقایع در خدمت دولت ترکیه و نیروهایی است که مانع از ایجاد سوریه‌ای دموکراتیک می‌شوند.

در این بیانیه سکوت نیروهای بین‌المللی در قبال قتل‌عام‌های انجام شده در سواحل سوریه محکوم شد و از آنها خواسته شد تا به وظایف اخلاقی و قانونی خود در قبال مردم سوریه عمل کنند.

در ادامه این بیانیه برای پاسخگویی عاملان قتل‌عام‌ها، خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب شد. گفته شد که عاملان باید به شدت مجازات شوند.

در این بیانیه پیام همبستگی با مردم سواحل سوریه داده شد و گفته شد: «ما به خواهران و برادران خود در سواحل سوریه اطمینان می‌دهیم که در کنار آنها هستیم و از آنها حمایت می‌کنیم. ما یکی خواهیم بود و صدای حق و عدالت خواهیم ماند. ما به تلاش خود برای دفاع از حقوق مردم سوریه با تمام اجزا و تنوعات آن و برای دفاع از سرزمین مشترک سوریه ادامه خواهیم داد.»