هر ده دقیقه یک فرد بر اثر تنهایی جان خود را از دست می‌دهد

بر اساس جدیدترین گزارشی که از سوی سازمان جهانی بهداشت (WHO) منتشر شده است، از هر شش نفر، یک نفر در سراسر جهان از تنهایی رنج می‌برد و طی هر ده دقیقه، یک فرد بر اثر تنهایی جان خود را از دست می‌دهد.

در این گزارش که روز دوشنبه در شهر ژنو منتشر شد، اعلام شده است که تنهایی به یک معضل در بهداشت عمومی جهانی مبدل شده است.

بر اساس گزارش مذکور، سالانه ۸۷۱۰۰۰ نفر بر اثر تنهایی جان خود را از دست می‌دهند و این امر به این معناست که هر ده دقیقه یک نفر به دلیل تنهایی فوت می‌کند.

تنهایی، تمامی گروه‌های سنی را تحت تأثیر قرار می‌دهد

کمیسیون روابط اجتماعی سازمان جهانی بهداشت، اعلام کرد که تنهایی تمامی گروه‌های سنی را تحت‌الشعاع خود قرار می‌دهد. در کشورهای با درآمد سرانه کم و متوسط، از هر چهار نفر، یک نفر با این مشکل مواجه است؛ اما در کشورهای دارای درآمد سرانه بالا، این نسبت حدود ۱۱ درصد است. به ویژه معلولین، مهاجران، اعضای گروه‌های LGBTQI+ و اقلیت‌های اتنیکی، در ایجاد روابط اجتماعی با مشکل مواجه هستند.

تکنولوژی به تدریج به انزوا دامن می‌زند

ویوِک مورثی، رئيس کمیسیون روابط اجتماعی سازمان جهانی بهداشت، اعلام کرد که روابط اجتماعی تأثیرات مثبتی بر سلامتی دارد و باید به عنوان یک مسئله «فوری» جهانی به این مسئله پرداخته شود.

تدروس آدهانوم قبرسیوس، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت نیز اعلام کرد که به موازات افزایش وابستگی به فناوری‌های دیجیتال، به تدریج انسان‌ها از یکدیگر دور می‌شوند.

تنهایی راه را برای زیان‌های اقتصادی هموار می‌کند

در این گزارش اعلام شد که تنهایی نه صرفا به دلیل هزینه‌های بهداشتی، بلکه در عین حال در زمینه تولید نیز زمینه را برای زیان اقتصادی چند میلیارد دلاری فراهم می‌کند. اتیِن کروگ، از مسئولان سازمان جهانی بهداشت، تاکید کرد که این مشکل نسبت به سال‌های گذشته افزایش یافته است.

فراخوان برای اقدام جهانی

در بخش دیگری از گزارش مذکور خاطرنشان شد که تنهایی و انزوای اجتماعی منجر به مشکلات بهداشتی شده، بر سلامت روانی تاثیر می‌گذارد و زمینه را برای افزایش مرگ‌ و میر فراهم می‌کند. در پایان بیانیه تاکید شد که تقویت روابط اجتماعی، تا‌ب‌آوری افراد و جوامع را افزایش می‌دهد. سازمان جهانی بهداشت، دولت‌ها، حکومت‌های منطقه‌ای و افراد را به تمرکز بر این مسئله به مثابه یک معضل بهداشتی اجتماعی اساسی، فراخواند.»