تصویر

زنان انترناسیونالیست برای مقاومت فراخوان دادند

زنان انترناسیونالیست که ادامه تحصن آزادی را بر عهده گرفته‌اند، اعلام کردند که اجرای پارادایم رهبر آپو به مشارکت همگان نیاز دارد و همه را به مقاومت فراخواندند.

تحصن آزادی که از ۲۵ ژوئن ۲۰۱۲ به پیشاهنگی ابتکارعمل آزادی برای عبدالله اوجالان در شهر استراسبورگ فرانسه برگزار می‌شود، در ۶۸۲مین هفته با قاطعیت ادامه دارد.

هر هفته نهاد، گروه یا افراد مختلف ادامه تحصن را بر عهده می‌گیرند و ضمن مطالبه آزادی رهبر آپو در مقابل شورای اروپا و نهادهای بین‌المللی، مسئولیت‌های کمیته منع شکنجه (سی‌پی‌تی) را گوشزد می‌کنند.

تحصن آزادی یکی از طولانی‌ترین تحصن‌ها است که از سوی خلق کورد، دوستان آنان و رفقای انترناسیونالیست کوردها در اروپا ادامه دارد.

تحصن این هفته از سوی کنشگران زن برگزارگننده کمپین «Women Defend Rojava» در آلمان، ادامه خواهد یافت.

زنان انترناسیونالیست نِله ماهلمان، پُترا اونَن، رِبکا آلپرِس و لیلی گرابِر، در این گروه حضور دارند. زنانی که از اندیشه‌های رهبر آپو الهام می‌گیرند، هم در زمینه آزادی رهبر آپو و هم در زمینه نقش زنان در تحولات اجتماعی، پیام‌های جالب توجهی دادند.

«نوشته‌های وی را مطالعه کردیم، درباره آن گفتگو کرده و از آن تأثیر زیادی پذیرفتیم»

لیلی گرابر درباره تحولاتی که اندیشه‌های رهبر آپو در زندگی آنان ایجاد کرده است، گفت: «ما برای آزادی اینجا حضور داریم. شاید کاستی‌هایی وجود داشته باشد، اما به مثابه کنشگران زن اینجا حضور داریم. برای ابراز همبستگی با اتوبوس به اینجا آمدیم و تحصن این هفته را بر عهده گرفتیم. زیرا می‌خواهیم به آزادی عبدالله اوجالان کمک کنیم.»

لیلی گرابر در ادامه سخنانش با اشاره به تاثیراتی که زنان اروپا از اندیشه‌های رهبر آپو پذیرفته‌اند، تاکید کرد که تحلیل نقش اجتماعی زنان، باعث ایجاد تحولاتی شده است و افزود: «به مثابه زنان آلمانی، عبدالله اوجالان برای ما نقش مهمی ایفا می‌کند. ما نوشته‌های وی را مطالعه کردیم، با رفقای زن کورد به صورت گسترده درباره آن‌ها گفتگو کرده و پی بردیم که نقش زنان در کانون اندیشه‌های وی قرار دارد. این مسئله در زمینه ایجاد یک جامعه آزاد و عادلانه، برای ما حائز اهمیت فراوانی است. ما تاکنون هیچ مردی را ندیده‌ایم که تا این حد درباره حقوق زنان تعمق و مبارزه کرده باشد.»

«آزادی برای محمد چاکاس»

پترا اونن با اشاره به صدور حکم اخراج برای محمد چاکاس در آلمان، از وضعیت وی ابراز نگرانی کرد و نسبت به بازداشت مجدد وی از سوی ترکیه هشدار داد.

پترا اونن در ادامه سخنانش به وضعیت غیرانسانی حبس کنشگر آنتی‌فاشیست ماجا که در زندان‌های مجارستان به سر می‌برد، تاکید کرد که استرداد و دیپورت‌های سیاسی که از سوی آلمان انجام می‌شود، مصداق نقض حقوق بشر است و افزود: «ما همه را به رسوا کردن این نفاق و تزویر و مبارزه در راستای کرامت بشری، عدالت و صلح فرا می‌خوانیم. آزادی برای محمد چاکاس. آزادی برای عبدالله اوجالان، آزادی برای ماجا و تمامی زندانیان سیاسی. صلح برای کوردستان.»

«در جنگ جهانی سوم به سر می‌بریم اما همچنان امید وجود دارد»

ربکا آلپرس، یکی دیگر از اعضای گروه، با اشاره به جنگ جهانی سوم، اعلام کرد که اندیشه‌های رهبر آپو برای تمامی خلق‌های جهان یک آلترناتیو ارائه می‌کند و افزود:

«ما اکنون در جنگ جهانی سوم به سر می‌بریم. ما این واقعیت را در غزه، ایران، سوریه و در حملات ترکیه می‌بینیم. اما امید نیز وجود دارد. اندیشه کنفدرالیسم دمکراتیک و پارادایم مدرنیته دمکراتیک عبدالله اوجالان-تمام این دیدگاه‌ها- می‌توانند ما را از این جنگ رهایی بخشد.»

ربکا آلپِرس تاکید کرد که این پارادایم صرفا برای کوردها نیست بلکه برای تمام خلق‌های جهان راه آزادی را نشان می‌دهد و اینگونه به سخنان خود پایان داد:

«اما همه ما به آن نیاز داریم. باید به پا خاسته و این اندیشه‌ها را در قلب‌های خود حمل کنیم. بدون شک زنان و جوانان پیشاهنگ این تحول هستند. به همین دلیل زنان و جوانان سراسر جهان را فرا می‌خوانیم: برای آزادی عبدالله اوجالان به این مقاومت بپیوندید. زیرا با یکدیگر می‌توانیم وی را آزاد نماییم و جهان را از این ظلم رهایی بخشیم.»