سیامند معینی: درصورت حمله به ایران، ضررمند اصلی نظام است

ریاست‌مشترک حزب حیات آزاد کردستان سیامند معینی، دیروز ۲۷ تیرماه ۹۶ با شرکت در برنامه خط سوم تلویزیون "آریَن تی‌وی" به ارزیابی مسائل ایران و کردستان پرداخت. رییس‌مشترک پژاک اذعان داشته "درصورت هرگونه مداخله‌ خارجی در ایران از رهیافت مختص به خویش ...

ریاست‌مشترک حزب حیات آزاد کردستان سیامند معینی، دیروز ۲۷ تیرماه ۹۶ با شرکت در برنامه خط سوم تلویزیون "آریَن تی‌وی" به ارزیابی مسائل ایران و کردستان پرداخت. رییس‌مشترک پژاک اذعان داشته "درصورت هرگونه مداخله‌ خارجی در ایران از رهیافت مختص به خویش برخوردار خواهیم بود"

 

سیامند معینی رییس‌مشترک پژاک در ارزیابی‌های خود به "جریان اصلاح‌طلب و مسئله دمکراسی در ایران" پرداخته و چنین گفه است: "روحانی به‌عنوان عضوی از نظام ولایت‌فقیه و معتقد بدان در راستای خدمت به نظام عمل‌ می‌کند. یکی از اهداف اصلی روحانی به تعویق انداختن تهدیدات نظامی‌ معطوف به ایران همچنین ایجاد توهم تغییرات دمکراتیک در این کشور است؛ بنابراین هرکس در هر حزب و جریان سیاسی اگر توهم این را داشته باشد که نظام ایران می‌خواهد به سوی تغییرات دمکراتیک گام بردارد در اشتباه است و خوانش صحیحی نسبت به نظام حاکم بر ایران ندارد".

 

تضادها و تنش‌های میان احزاب به‌اصطلاح اصلاح‌طلب با اصول‌گرایان تنها بعد رسانه‌ای دارد

سیامند معینی با اشاره به خواسته‌های دمکراتیک خلق‌های ایران و توانایی دولت روحانی برای برآورده کردن‌ آن‌ها گفت: "روحانی درحالی ۴ سال دوم ریاست‌جمهوری خود را سپری می‌کند که در ۴ سال اول ریاست خود تغییرات چندان جدی‌ای انجام نداد. به‌همین دلیل نباید به شعارهای اصلاح‌طلبان و اعتدال‌گرایان پشت‌گرم بود. زیرا در دوران ۸ سال ریاست‌جمهوری خاتمی نیز تنها شاهد تغییرات سطحی بودیم و خاتمی با شعارهایی همچون "گفتگوی تمدن‌ها" که تنها در سطح شعار ماند، درپی فریب مردم و ابقای نظام بود". ایشان همچنین با بیان اینکه تضادها و تنش‌های میان احزاب به‌اصطلاح اصلاح‌طلب با اصول‌گرایان تنها بعد رسانه‌ای دارد، گفت: "این تضاد و درگیری‌ها تنها جنبه‌ رسانه‌ای دارد چراکه ما تاکنون شاهد تغییراتی در نظام نبوده‌ایم. حتی می‌توان گفت خود روحانی بیشتر از خامنه‌ای به نظام ولایت‌فقیه اعتقاد دارد و با فریب مردم در راستای حفظ نظام عمل می‌کند".

 

اگر حمله‌ای علیه ایران صورت گیرد ضررمند اصلی نظام ایران است

رییس‌مشترک پژاک با اشاره به سفرها و مداخلات نیروهای غربی به‌ویژه آمریکا در منطقه گفت: "سیاست دولت باراک اوباما نسبت به ایران سیاستی اپورتونیستی بود که با استفاده از مهره‌هایی چون رفسنجانی در پی این بود که با استفاده از نفوذ سیاسی‌ـ اقتصادی اصلاحاتی در نظام جمهوری اسلامی ایران ایجاد کند. این سیاست زمان‌بر و بی‌نتیجه بود؛ چنانچه می‌توان گفت با روی کار آمدن ترامپ سیاست‌ آمریکا نیز دستخوش تغییراتی شد. هم‌اکنون سیاست‌ دولت ترامپ در برابر جمهوری اسلامی ایران حکایت از آمادگی برای مداخله در ایران دارد". ایشان همچنین در مورد آینده‌ ایران گفت: "چندین بار ابراز کرده‌ایم که جمهوری اسلامی ایران دو راه پیش روی دارد؛ راه اول دچار شدن به سرنوشت عراق و سوریه است و راه دوم نیز رقم خوردن گشایش دمکراتیک معطوف به همه‌ خلق‌های ایران می‌باشد. باتوجه به سیاست‌ها و ماهیت نظام ایران امر دوم دور از انتظار می‌نماید؛ اما اگر حمله‌ای علیه ایران صورت گیرد ضررمند اصلی نظام ایران است. زیرا با توجه به تجربه‌ روژاوای کردستان، کردها این توانایی و آمادگی را دارند که بتوانند از خلق کرد، سرزمین آن‌ها و دستاوردهایشان دفاع کنند".

 

ریاست‌مشترک حزب حیات آزاد کردستان سیامند معینی، در مورد سطح آمادگی مردم و نظام حاکم بر ایران برای تغییرات دمکراتیک اذعان داشت: "همه‌چیز به ذهنیت نظام، ذهنیت ساختار قدرت و نظام حاکم بر ایران بستگی دارد. قانون اساسی را انسان‌ها مقرر کرده‌اند و می‌توان آن را تغییر دهند اما تغییر ذهنیت نظام ایران نیازمند پروسه و زمان است". وی همچنین با اشاره به آغازی بر پایان عمر ساختار دولت‌ـ ملت‌ اظهار داشت: "نظام حاکم بر ایران نیز به‌مانند کشورهای سوریه، عراق و لیبی مبتنی بر أصول دولت‌ـملت می‌باشد و امروز همه‌ ما می‌دانیم اگرچه این کشورها بر روی نقشه وجود دارند اما در عمل عراق یا سوریه‌ای وجود ندارد و این کشورها در حال فروپاشی هستند".

 

پژاک به نیروی خلقی باور دارد نه نیروهای استیلاگر

ریاست‌مشترک پژاک سیامند معینی، با اشاره به نشست‌های اخیر کشورهای اسلامی و آمریکا و تهدیدات علیه ایران اظهار داشت: "ما به‌عنوان پژاک مخالف مداخله در ایران نبوده‌ و نیستیم اما مداخله مطلوب ما نیست؛ به نظر ما رهیافت دمکراتیک در شرایط کنونی می‌تواند بهترین گزینه باشد. پژاک به نیروی خلقی باور دارد نه نیروهای استیلاگر. مداخله در ایران راهی فرعی برای ماست زیرا اگر مداخله‌ای نیز در ایران صورت گیرد، مردم ما تصمیم نهایی را خواهند گرفت. پس لازم است ملت کرد خود را سازماندهی کنند و از سیستمی دمکراتیک، آزاد و عدالت‌پرور پیروی کنند تا مانع از این شوند که دیکتاتورها قدرت را به دست بگیرند؛ دیکتاتور چه فارس، چه عرب، چه ترک یا کرد باشد هیچ فرقی ندارد باید از تجربه‌ باشور کردستان درس بگیریم که بعد از دیکتاتوری صدام، دیکتاوری به نام مسعود بارزانی جایش را گرفت".

 

لازم است کردها در کرماشان و ایلام یا هرجای دیگر روژهلات کردستان سیاست‌های ترور شخصیتی، اقتصادی و اجتماعی نظام ایران را قبول نکنند و به آن پاسخ دهند

سیامند معینی در مورد نحوه‌ سازماندهی مردم در برابر جمهوری اسلامی ایران گفت: "در جامعه قتل‌عام سفید توسط نظام ایران درحال انجام است؛ قتل‌عامی که هر روز هزاران نفر ترور شخصیتی می‌شوند. نظام با ایجاد خانه‌‌های فحوش در روژهلات کردستان با بکارگیری زن به جامعه و مردم حمله می‌کند. لازم است جامعه‌ ما در مقابل این  واکنش نشان دهد و اجازه ندهد مزدورانی که این اعمال را به‌پیش می‌برند به‌راحتی بتوانند در جامعه رفت‌وآمد کنند و آن‌ها از محل زندگی‌شان اخراج کنند". ایشان همچنین با اشاره سیاست‌های ترور اقتصادی، اجتماعی و ... در روژهلات کردستان گفت: "بیکاری در میان جوانان کرماشان بیش از ۴۰ درصد است آن‌هم تنها به دلیل کرد بودنشان. نبایستی مردم ما این وضعیت را در کرماشان، ایلام و یا هرجای دیگر روژهلات کردستان قبول کنند".

 

ما به‌عنوان پژاک در دیدار با "کنگره‌ی ‌ملی ‌کردستان" در راستای اتحاد خلق کرد جهت بر عهده‌ گرفتن تمامی وظایف اعلام آمادگی نمودیم

معینی در مورد دیدار کنگره‌ ملی کردستان (ک.ن.ک) با جنبش روژهلات کردستان اظهار داشت: کنگره‌ ملی کرد، نهادی مناسب برای تعریف خواسته‌ها و مطالبات ملت کرد در هر چهاربخش کردستان است؛ همچنین در حوزه‌‌های سیاسی و دیپلماتیک می‌تواند عهده‌دار روابط در عرصه‌ بین‌المللی باشد. همه‌ احزاب کردستان می‌توانند در این نهاد فعالیت داشته باشند؛ کنگره‌ ملی می‌تواند نمایندگی همه‌ ساختارها و احزاب سیاسی را با هر فکر و فلسفه‌ سیاسی که داشته‌ باشند به عهده بگیرد. ایشان در ادامه اظهار داشت: "در ملاقاتی که ک.ن.ک با ما داشت ما اعلام آمادگی کردیم که هر وظیفه‌ای بر عهده‌ ما قرار بگیرد در راستای اتحاد ملت‌مان انجام خواهیم داد اما لازم است واقعیت جامعه‌ روژهلات کردستان را نیز بدانیم. زیرا جریان‌ها و احزابی هستند که براساس سیاست دولت‌ـ ملت‌ها عمل می‌کنند. این شکل سیاست تناسبی با برنامه‌ها و تغییرات منطقه ندارد و کردها نمی‌توانند با اتخاذ این نوع سیاست‌ها دستاورد درخوری داشته باشند".

 

اگر بارزانی در گفتار خود مبنی بر استقلال کردستان صادق بود، به ابزاری در دست ترکیه برای دشمنی با روژاوای کردستان مبدل نمی‌گشت

سیامند معینی در این دیدار هم‌چنین به برگزاری رفراندم در اقلیم کردستان اشاره کرده و تأکید کرده: "هیچ کردی نیست که مخالف استقلال کردستان باشد حتی کردهای مزدور هم مخالف آن نیستند؛ اما دیدگاه مسعود بارزانی در رابطه با استقلال باشور کردستان دیدگاهی است که در تقابل با روند آزادی‌خواهی و دمکراسی در کردستان قرار دارد".

 

ایشان در انتهای اظهارات خود اظهار داشته که "بارزانی مدافع منافع دولت‌‌های استیلاگر منطقه‌ای به‌مانند ترکیه است. اگر بارزانی در گفتار خود مبنی بر تأسیس کردستان صادق است، چرا در مرز باشور و روژاوای کردستان خندق حفر کرده و مانع از این می‌شود که حتی یک دانه‌ گندم به روژاوای کردستان صادر شود؟ اگر بارزانی ذره‌ای در گفتار خود صادق بود، با تمام توان به پشتیبانی روژاوای کردستان می‌شتافت، نه اینکه به ابزاری در دست ترکیه برای دشمنی با روژاوا تبدیل شود و منابع باشور کردستان را غارت کند و باعث فقر و تبعیض در این بخش از کردستان شود".