154 سازمان مدنی: هم‌اکنون نوبت مجلس ترکیه است

154 سازمان مدنی: هم‌اکنون نوبت مجلس ترکیه است

روز گذشته 154 سازمان مدنی در شهر آمد شمال کردستان درمورد مرحله چاره‌یابی دموکراتیک بیانیه‌ای صادر کردند. سازمان‌های مدنی از دولت و حکومت ترکیه خواستند که شرایط اوجالان در امرالی را بهبود بخشد و در مجلس هم قوانینی تدوین کنند.
رهبر ملت‌کرد, عبدالله اوجالان در روز 21 مارس 2013 در گردهمایی نوروز شهر آمد طی پیام مرحله صلح و چاره‌یابی دموکراتیک را اعلام کرد.
پس از پیام اوجالان, ک.ج.ک هم بصورت رسمی در 23 مارس اعلام آتش بس کرد که در 25 آوریل هم تصمیم خود مبنی بر خروج نیروهای گریلا را اعلام کرد. ک.چ.ک گفت که نیروههای گریلا از 8 می روند عقب‌نشینی به جنوب کردستان را آغاز خواهند کرد.
بدنبال آن 154 سازمان مدنی در شهر آمد شمال کردستان هم در مرکز روزنامه‌نگاران منطقه شمال شرقی بیانیه‌ای قرائت کردند. «مدنی آلپاکایا» سخنگوی شاخه «سازمان حمایت از کارگران» این بیانیه را قرائت کرد که در آن آمده که ک.ج.ک به تعهدات خود عمل کرده و گام‌هایی عملی برداشت و می‌خواهد نیروهای گریلا را خارج سازد. هم‌اکنون هم نوبت به مجلس ترکیه می‌رسد که باید در راستای پیشبرد مرحله صلح, قوانین جدیدی به تصویب برساند.