۴۰۰ کارگر حدید مبتکران بيكار شدند

۴۰۰ کارگر حدید مبتکران بيكار شدند

مطالبات ۱۹ میلیاردی حديد مبتكران از کارخانه‌های بزرگ خودرو ساز, مشكلات مالي به تبع اين طلب ميلياردي و كاهش سفارشات از عوامل اخراج اين كارگران بوده است.

کارخانه حدید مبتکران پاکدشت به جهت افزایش مشکلات مالی با ۴۰۰ کارگر خود قطع همكاري کرد.

به گزارش ایلنا, عوض سلطانی، دبیر اجرایی خانه کارگر پاکدشت با اعلام این خبر گفت: کارخانه حدید مبتکران تولید کننده انواع صندلی خودرو به جهت کاهش سفارشات از جانب كارخانه‌هاي خودرو سازي دچار مشكلات مالي شده‌ است.

اين فعال كارگري با اشاره به مطالبات ۱۹ میلیاردی حديد مبتكران از کارخانه‌های بزرگ خودرو ساز افزود: مشكلات مالي به تبع اين طلب ميلياردي و كاهش سفارشات از عوامل اخراج اين كارگران بوده است.

سلطاني با انتقاد از عدم وجود امنیت شغلی بیش از ۱۰۰۰ کارگر حدید مبتکران اظهار داشت: این کارخانه با افزایش مشکلاتش ناچار شده است از تمدید قرارداد با ۴۰۰ کارگر خود امتناع کند.

او گفت: قرارداد اكثر کارگران این کارخانه یک ماهه و سه ماه بوده وکارگران بيكار شده از اردیبهشت ماه سال جاری حقوقی دریافت نکرده‌اند.

تحریم‌های بین‌المللی در نتیجه‌ سیاست‌های غلط خارجی و داخلی اقتصاد ایران را دچار رکود و سقوط نموده و موجب افزایش بیکاری هزاران کارگر در سراسر ایران شده است, اما دولت همچنان به این عاملی مهم و سیاست‌های غلطش اعتراف نمی‌کند.