در سراسر کردستان, بویژه شهرهای هزخ, جزیر و سلوپی استان شرناخ «سازمان DOKH» به مناسبت سالگرد تولد رهبر ملتکرد, عبدالله اوجالان همراه با شهروندان هزاران نهال گاشت. در شهرستان «سریکانی» از توابع اورفا و «قرس» هم از شهروندان کرد خواسته شد که در راهپیمایی آمارا در 4 آوریل به سوی روستای زادگاه اوجالان, شرکت کنند.
در شهرستان جزیر استان شرناخ در پارک «بریوان» به مناسبت سالگرد تولد رهبر ملتکرد, عبدالله اوجالان نهال کاشته شد. مسئولین حزب صلح و دموکراسی, سازمان میادر, مادران صلح و صدها تن از شهروندان در مراسم کاشتن نهال شرکت کردند. شهروندان همچنین شعارهایی از قبیل «تولدت مبارک ای رهبر» و «زندهباد رهبر آپو» سردادند. امروز هم در ساعت 22 شهروندان بصورت گروهی به طرف روستای آمارا زادگاه اوجالان حرکت میکنند.
در شهرستان سلوپی هم احزاب, سازمانهای مدنی و حقوق بشری تجمع کرده و با پیشاهنگی DOKH به همان مناسبت صدها نهال کاشتند. شهروندان پرچمهای پ.ک.ک و ک.ج.ک را حمل کرده و شعارهای «زنده باد رهبر آپو» و «تولدت مبارک ای رهبر» سردادند. در این مراسم بیانیهای قرائت شد که در آن آمده:«جناب اوجالان خلقکرد را حیات و تولدی نوین بخشید. روز 4 آوریل روز دوباره زیستن همه خلقکرد است.»