عضو مجلس آلمان: طرف کردها صداقت خود را اثبات‌کردند

عضو مجلس آلمان: طرف کردها صداقت خود را اثبات‌کردند

تصمیم ک.ج.ک مبنی بر خروج نیروهای گریلا از شمال کردستان و ترکیه, انعکاسی گسترده در سطح جهان یافت. «هانس ورنر اهرنبرگ» عضو مجلس فدرال آلمان گفت طرف کردها با تصمیم اخیر خود مبنی برخروج نیروهای گریلا, صداقت خود را برای تداوم مذاکرات به اثبات رساند. سازمان مدنی “Dialog-Kresises” هم خطاب به دولت آلمان پرسید«شما کی به شیوه‌ای فعالانه در مرحله صلح ترکیه سهیم می‌شوید؟»
«هانس ورنر اهرنبرگ» عضو مجلس فدرال آلمان و همچنین عضو کمیسیون روابط خارجی این مجلس در خصوص «مسئله خروج نیروهای گریلای ک.ج.ک» بیانیه‌ای مکتوب صادر کرد و اذعان داشت که این امر نه تنها بر عادی‌سازی اوضاع منطقه تأثیرمی‌گذارد, بلکه صداقت و صمیمیت طرف کردها برای صلح و مذاکره را هم به اثبات رساینده است. بیانیه این پارلمانتار آلمانی چنین است:
«دیگر زمان آن فرارسیده که ترکیه با نمایندگان کردها بر میز مذاکره بنشیند. به همین خاطر باید آلمان هم در این مرحله تاریخی میانجی‌گر باشد. پس از اینکه خروج نیروها بصورت موفقیت‌آمیز خاتمه یافت, باید دولت هم گام‌هایی بردارد».
چه وقت پ.ک.ک از فهرست تروریستی حذف خواهد شد؟
سازمان مدنی “Dialog-Kresises” هم که مرکز آن در شهر کلن آلمان می‌باشد, ضمن اشاره به تصمیم اخیر ک.ج.ک برای خروج نیروهای گریلا و مرحله صلح دموکراتیک, از اتحادیه اروپا و آلمان خواست که در مرحله صلح سهیم شوند. پروفسور دکتر آنرده بورو کوردیناتور این سازمان مدنی و «ممو شاهین» عضو مدیریت این سازمان به نمایندگی از سوی آن سازمان از دولت آلمان و اتحادیه اروپا پرسید «شما چه وقت پ.ک.ک را از فهرست تروریستی حذف و در مرحله صلح نقش ایفا خواهید کرد؟»
در آن بیانیه خاطرنشان شده که دولت آلمان از مرحله صلح و چاره‌یابی حمایت کرده, اما تاکنون هیچ گامی عملی برنداشته است. همچنین می‌افزاید:«باید از این پس آلمان از تعقیب و ممنوعیت‌ها علیه سازمان‌های نزدیک به پ.ک.ک دست بردارد و از دیپورت پناهندگان کرد به ترکیه دست بردارد. ما نه تنها برای حکومت بلکه برای همه احزاب آلمانی چنین فراخوانی داریم».