FEDA و DAKB: از علویان سوریه حمایت کنیم

فدراسیون دموکراتیک علویان (FEDA) و اتحادیه دموکراتیک زنان علوی (DAKB)، با انتشار بیانیه‌ای مشترک در رابطه با حملات علیه علویان سوریه، اعلام کردند که تبهکاران با هدف نابود کردن علویان دست به حمله می‌زنند و خواستار حمایت از علویان سوریه شدند.

فدراسیون دموکراتیک علویان (FEDA) و اتحادیه دموکراتیک زنان علوی (DAKB)، در رابطه با قتل‌عام علویان در سوریه بیانیه‌ای مشترک منتشر کردند.

در این بیانیه اعلام شد: «اجازه نخواهیم داد یزید، کربلای دیگری را رقم زند.» همچنین در ادامه بیانیه ضمن اشاره به ارتباط هیئت تحریرالشام با داعش، اعلام شد که از زمان اشغال سوریه از سوی تحریرالشام، علویان این کشور با قتل‌عام سیستماتیک مواجه شده‌اند.

در بخش دیگری از این بیانیه ضمن هشدار درباره خطر نسل‌کشی علویان در سوریه، اعلام شد: «این حملات نسل‌کشی که مستقیما از سوی هیئت تحریرالشام و ارتش ملی سوریه انجام می‌شود، با هدف نابود کردن علویان صورت می‌گیرد.»

بیانیه مشترک با محکوم کردن حملات تبهکاران داعش علیه علویان، به مقاومت علویان در برابر این حملات درود فرستاد. در پایان برای حمایت از این مقاومت، فراخوان داده شد.