هزاران شهروند کرد بسوی مرز نصیبین راهپیمایی کردند

هزاران شهروند کرد بسوی مرز نصیبین راهپیمایی کردند

هزاران شهروند کرد با پیشاهنگی «گلتن کشاناک» ریاست مشترک حزب صلح ودموکراسی بصوی نقطه صفر مرزی با غرب کردستان که در آن «عایشه گوکان» شهردار نصیبین به مدت 4 روز است دست به اعتصاب غذا جهت محکوم ساختن دولت ترکیه زده, دست به راهپیمایی زدند. این ناحیه در مرز با شهر قامشلوی غرب کردستان قرار دارد ودولت ترکیه جهت جداساختن کردها از یکدیگر و اشغال بیشتر کردستان, دیوار مرزی در آن احداث کرده است.

«گلتن کشاناک» ریاست مشترک حزب ب.د.پ به منظور محکوم ساختن دیوار مرزی که از سوی کردها «دیوار شرمساری» نامیده شده, بسوی مرز با قامشلوی غرب کردستان راهپیمایی کردند. هزاران نفر از شهروندان کرد پشت سر مقامات حزب ب.د.پ در این راهپیمایی شرکت کرده‌اند.

«عایشه گوکان » شهردار نصیبین شمال کردستان از روز 30 اکتبر تا به امروز به مدت 4 روز است دست به اعتصای غذای نامحدود زده تا سیاست‌های دولت ترکیه علیه کردهای غرب کردستان را محکوم سازد.

کشاناک همراه با نمایندگان شهرستان‌های استان ماردین در مجلس, پیشاپیش هزاران شهروند کرد مقابل «مرکز فرهنگ میتانی» گردهم آمدند و از آنجا راهپیمایی خود را بسوی مرز آغاز کردند.

زنان کرد در صفوف پیشین پارچه‌هایی به رنگ‌های زرد, سرخ و سبز که نماد کردها است را در دست گرفته و بی‌وقفه شعارهای «زنده باد رهبر آپو» , «زنده باد پ.ک.ک و ی.پ.گ» سردادند.

این راهپیمایی و تجمع هزاران شهروند کرد و نمایندگان ب.د.پ در مرز نصیبین همچنان ادامه دارد و شمار زیادی نیروی پلیس ترکیه تدابیر شدید امنیتی اخذ کرده‌اند.