«کنفرانس کردها» در دانشگاه هانوور برگزار میشود
«کنفرانس کردها» در دانشگاه هانوور برگزار میشود
«کنفرانس کردها» در دانشگاه هانوور برگزار میشود
در شهر «هانوور» آلمان کنفرانسی با محور «حل مسئله کرد و دموکراتیزهشدن ترکیه» برگزار خواهد شد. این کنفرانس ازسوی شماری از «جمعیتهای دانشجویان کردستان» برگزارمیگردد و طی آن موضوعاتی از قبیل «رهایی دموکاتیک و تحقق حیات آزاد» که از سوی رهبر ملتکرد, عبدالله اوجالان بعنوان یک روند آغاز شده و نیز موضوع «ممنوعیت پ.ک.ک در آلمان» مورد بحث و تبادلنظر قرار خواهند گرفت. نمایندگان جمعیتهای دانشجویی کردستان بیان داشت که در مورد این دو موضوع گفتگوهایی مفصل انجام خواهد گرفت.
سازمانهای دانشجویی کردها در آلمان و اروپا در روزهای 9 و 10 نوامبر در دانشگاه «هانوور» آلمان با عنوان «حل مسئله کرد و دموکراتیزهشدن ترکیه» کنفرانسی برگزار خواهند کرد. «اتحادیه دانشجویان کرد» پیشاهنگی برگزاری این کنفرانس را برعهده دارد که در سالن همایشهای دانشگاه هانوور برگزار میگردد. سازمانهایی از قبیل: کمیسیون دانشجویان خارجی دانشگاه هانوور, شاخه جوانان عضو سبزهای نیدرزچسن, جوانان هانوور, یوانگ استروگل, س.د.د, دی لاینگ, ژوگندورباند روبل, باک دی لینک, ک.س.ک, جوانان عضو حزب کارگران سوسیالیست آلمان, جوانان نئودموکراتیک و چندین سازمان جوانان اروپایی و کردستانی در آن کنفرانس شرکت خواهند کرد.
در روز نخست این کنفرانس « بیانیه رهبر ملتکرد, عبدالله اوجالان برای صلح که در گردهمایی میلیونی نوروز در آمد قرائت شد» در کنفرانس قرائت خواهد گردید.
«تامس ماربورگر» عضو شورای رهبری «اتحادیه دانشجویان کردستان» گفت دولت ترکیه به خواستههای کردها پاسخ مثبت نمیدهد. وی افزود:«در سایه بیانیه رهبر ملتکرد, اوجالان در روز نوروز امسال, مبارزات آزادیخواهانه کردها به لحاظ استراتژیک روندی نوین یافته است. اما بسته به اصطلاح دموکراسی دولت آ.ک.پ ترکیه که در 30 سپتامبر اعلام شد, بیمحتوا بوده و صرفا برای پیروزی در انتخابات آینده است. این بسته اثبات کرد که دولت آ.ک.پ برخوردی منفی با قضیه مسئله کرد دارد. بدون شک این موضع به ترکیه هم آسیب خواهد رساند».
«آرام آراس» نماینده جوانان عضو حزب «کارگران سوسیالیست آلمان» هم گفت سالهاست دولت آ.ک.پ جامعه ترکیه را سرکوب میکند و افزود:«کردها, ترکها, علویان, زنان, دانشجویان و مردم در مقاومت پارک گزی استانبول از سوی آ.ک.پ سرکوب شدند. تأثیرات آن مقاومت را در آلمان هم احساس کردیم. ما کنفرانس کردها را مهم میدانیم و باید قانون ممنوعیت علیه پ.ک.ک در آلمان هم لغو شود».