پیکر گریلا «جودی» در شهر عفرین با حضور هزاران تن بخاک سپرده شد
پیکر گریلا «جودی» در شهر عفرین با حضور هزاران تن بخاک سپرده شد
پیکر گریلا «جودی» در شهر عفرین با حضور هزاران تن بخاک سپرده شد
«نیدال جودی» گریلای «نیروی مدافع خلق, ه.پ.گ» همراه با یکی از رفقایش در 3 می 2012 در شرناخ شمال کردستان و در درگیری با نیروهای ارتش ترکیه جان خود را از دست داد. پیکر گریلا جودی تاکنون در سردخانه پزشکقانونی شهر ملاتیه نگهداری میشد. پیکر گریلا نیدار روز گذشته پس از 11 ماه به غرب کردستان بازگردانده شد و در گورستان شهید «سیدو» در شهرستان جندرس استان عفرین بخاک سپرده شد.
«نیدال جودی» گریلای «نیروی مدافع خلق, ه.پ.گ» همراه با یکی از رفقایش در 3 می 2012 در شرناخ شمال کردستان و در درگیری با نیروهای ارتش ترکیه جان خود را از دست داد. پیکر گریلا جودی از سوی هزاران تن از شهروندان کرد مورد استقبال قرار گرفت و طی کاروانی متشکل از چندین اتومبیل به روستای «عربو شاخو» زادگاهش منتقل شد. هزاران تن در مراسم خاکسپاری گریلا جودی در گورستان «سیدو» حضور یافتند.
«هیوی زرتشت» عضو جنبش جامعه دموکراتیک طی سخنانی در این مراسم, گفت در سایه مقاومتهای شهدا, امروزه خلقکرد دستاوردهای زیادی کسب کرده است. وی افزود که سوگند می خوریم تا به آخر به راه شهدا ادامه دهیم. سپس «خلیل عباس» رئیس مجلس شهرستان جندرس هم ضمن اشاره به اهمیت مناسبتهای مختلف در ماه مارس, گفت: ماه مارس برای خلقکرد هم ماه عزا و هم شادی است.
پدر گریلا نیدال جودی هم در جمع حاضرین گفت تازمانیکه خلقکرد حقوق برحق خود را اعاده نکند و به آزادی نرسد, دست از راه شهدا برنخواهند داشت.