پیکر گریلا «ممیان باگر» در شهر آمد شمال کردستان به خاکسپرده شد
پیکر گریلا «ممیان باگر» در شهر آمد شمال کردستان به خاکسپرده شد
پیکر گریلا «ممیان باگر» در شهر آمد شمال کردستان به خاکسپرده شد
پیکر «ارهان کاراهان(ممیان باگر)» گریلای «نیروی مدافع خلق, ه.پ.گ» از شهر ملاتیه به زادگاهش در استان آمد منتقل و به خاک سپرده شد. گریلا باگر در درگیریهای کوهستان جودی با ارتش ترکیه در سال 2011 جان خود را از دست داده و در گورستان «بیکسان» ملاتیه به خاکسپرده شده بود.
پیکر گریلا «ممیان باگر» گریلای ه.پ.گ که در درگیریهای 17 الی 22 دسامبر 2011 در کوهستان جودی استان شرناخ جان باخته بود, پس از مراجعه خانوادهاش به شهر ملاتیه از آن شهر به زادگاهش در استان آمد منتقل شد.
پیکر گریلا باگر روز گذشته با حضور صدها نفر از شهروندان کرد و با شعار «شهید زندهاست» ,«زندهباد رهبر آپو» به گورستان «ینیکوی» منتقل و به خاک سپرده شد.
مسئولین تشکیلات حزب صلح و دموکراسی در استان آمد و شهرستانهای آن, مسئولین سازمان میادر, مادران صلح و صدها شهروند دیگر کرد در مراسم خاکسپاری گریلا حضور یافتند. پس از اتمام نماز جمعه, پیکر گریلا درحالی که با پرچم ک.ج.ک پوشیده شده بود, بر دوش شهروندان کرد به گورستان ینیکوی منتقل و به خاک سپرده شد.
شهروندان کرد پوسترهای رهبر ملتکرد, عبدالله اوجالان, پوسترهای سه زن سیاستمدار کرد که در پاریس قتلعام شدند و پرچمهای پ.ک.ک و پوستر گریلا باگر را حمل کردند. جمعیت درحالی که بسوی گورستان در حرکت بود, شعارهای «پ.ک.ک انتقام انتقام» ,«زندهباد رهبر آپو» و «شهید زندهاست» سردادند . پلیس ترکیه هم گورستان را محاصره کرد.
زبیده زمرد, از روسای مشترک تشکیلات حزب صلح و دموکراسی در شهر آمد در این مراسم سخنرانی کرد و گفت:«دولت ترکیه از طرفی دم از صلح و مذاکره میزند و از طرف دیگر حملات نظامی را گسترش میدهد. آنها حتی تحمل دیدن مراسم خاکسپاری پیکر گریلاها را ندارند. ما از اینجا خطاب به دولت میگوییم اگر صادق هستند, به فریادهای مادران کرد برای صلح گوشفرادهند».