خبر فوری: دم پارتی: هیئت تا چند روز آینده به امرالی خواهد رفت

شهر شمزینان به یک پادگان نظامی مبدل شده است

شهر شمزینان به یک پادگان نظامی مبدل شده است

کنترل نیروهای گریلا بر مناطق وسیعی از شمزینان به مدت 40 روز است کماکان ادامه دارد. «سدات توره» شهردار شمزینان اظهار داشت که بعد از حملات 11 سپتامبر 2011، ارتش نیروهای نظامی بسیاری را به منطقه اعزام کرده است و بیان داشت که شمار سربازان در این شهر به اندازه جمعیت شهروندان مدنی است.

سدات توره شهردار شمزینان در رابطه با وضعیت اخیر شمزینان با خبرگزاریمان ANF گفتگو کرده و بیان داشت که شرایط و وضعیتی که یک ماه پیش در این منطقه به میان آمده بود، همچنان ادامه دارد. توره در ادامه گفت: "هیچ تغییری روی نداده است. همچنان برخی از روستاها خالی از سکنه می‌باشند، روستایان هنوز به خانه‌های خود بازنگشته‌اند. روز گذشته جاده میان روباروک و شمزینان نیز بسته شده بود. اجازه نمی‌دهند که هیچ خودرویی از شمزینان به منطقه روباروک برود، همچنین خروج از منطقه ممنوع است".

وی در ادامه تصریح کرد که یگان‌های ویژه به منطقه اعزام شده‌اند و از تیپ بولو شمار فراوانی از سربازان ارتش به شهرستان روباروک از توابع شمزینان انتقال داده شده‌اند.

او در ادامه بیان داشت که بعد از حملات 11 سپتامبر 2011،‌ ارتش نیروهای نظامی فراوانی را به منطقه اعزام کرده‌ است و در ادامه گفت: "به دلیل اعزام نیروهای نظامی به هنگ‌ها، شمار آنها در حد تیپ‌های نظامی می‌باشد".

توره خاطر نشان ساخت که به دلیل اعزام نیروهای نظامی به این منطقه، جمعیت سربازان و شهروندان مدنی شهر شمزینان به یک میزان می‌باشد. وی در ادامه گفت: "جمعیت شهر شمزینان 20 هزار نفر می‌باشد، همچنین می‌توان گفت که قریب 20 هزار سرباز نیز در این منطقه مستقر شده. بعد از وقوع نبردها شمار نظامیان در این منطقه افزایش یافته است، ‌هر روز از گور و دیگر شهر‌ها به این منطقه سرباز و تسلیحات نظامی انتقال می‌دهند".

شمزینان از جایگاهی منحصر به فرد برخوردار است

توره خاطر نشان ساخت که به مدت 40 الی 45 روز است که نبردها در شمزینان متوقف نشده است و گفت: "هر شب از تسلیحات نظامی بسیار پیشرفته استفاده می‌شود و این مهم نیز بدان معنی است که شمزینان از جایگاه خاصی برخوردار است".

شهردار شهر شمزینان در ادامه سخنان خود تصریح کرد که شهروندان مدنی این منطقه بخاطر عملکردهای دولت دچار خسارات زیادی شده‌اند. وی دراینباره گفت: "توپ‌باران‌هایی که از مرکز این شهر انجام می‌گیرد به ویژه تأثیرات مخربی بر کودکان دارد. بسیاری از کودکان این منطقه به روانپزشکی انتقال داده می‌شوند. به ویژه شمار کودکان بیمار طی ماه اخیر روبه فزونی نهاده است. به دلیل توپ‌باران‌های متوالی دیوار خانه‌های بسیاری از شهروندان ترک برداشته است".

شهروندان شمزینان مطبوعات ترک را به تمسخر می‌گیرند

سدات توره در ادامه سخنان خود از گزارش‌ها و اخبار مطبوعات ترک انتقاد به عمل آورده و بیان داشت که شهروندان شهر شمزینان اخباری همچو «شهروندان شمزینان از دولت خود حمایت می‌کنند» و یا «عشایر شمزینان مشغول تدارک جنگ علیه حزب کارگران کردستان هستند» که در رسانه‌های ترک منتشر می‌شود را به تمسخر می‌گیرند. توره در ادامه اظهار داشت که چنین اخبار و گزارش‌هایی بدور از حقیقت می‌باشند. وی در ادامه گفت: "گزارش‌های مطبوعات ترک همگی از یک مرکز آماده می‌شوند. هنگامی که گزارش‌ها را می خوانیم، می‌بینیم که محتوی همگی یک مطلب است و حتی جمله به جمله آن شبیه هم است. در واقع شهروندان شمزینان به این خبرها می‌خندند. مثلا می‌گویند عشایر شمزینان خود را برای جنگ آماده می‌کنند! کدام عشیره؟ چرا اسم آنها را اعلام نمی‌کنند؟ این اخبار حقیقت ندارند".