شکستن انزوا صلح را برای همه خلق‌ها به ارمغان خواهد آورد

سمیه بوز، نماینده پارلمان شهر موش دم پارتی که در راهپیمایی آزادی شرکت کرده بود، گفت: «شکستن انزوا به معنای پایان همه سیاست‌های جنگی است. شکستن انزوا صلح، برابری و آزادی را برای همه مردم به ارمغان خواهد آورد.»

راهپیمایی آزادی برای آزادی جسمانی رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان از اول فوریه از وان و قرس آغاز شده و در ششمین روز ادامه دارد. راهپیمایان که به شهرها، بخش‌ها و روستاها می‌روند با مردم همراه می‌شوند. راهپیمایان به هر کجا که می‌رسند با استقبال پرشور مردم روبرو می‌شوند. در تاریخ ۱۳ فوریه هر دو تیم در آمد به هم می‌رسند. این راهپیمایی در سالگرد توطئه بین‌المللی در ۱۵ فوریه در آمارا به پایان می‌رسد.

سمیه بوز، نماینده پارلمان موش دم پارتی که بخشی از شاخه قرس راهپیمایی است، به نحوه استقبال از آنها در شهرها و هدف راهپیمایی اشاره کرد.

ما هم افزایی خوبی داریم

سمیه بوز اظهار داشت که راهپیمایی را علیه سیاست‌های سرکوب و انزوا آغاز کردند و گفت: « راهپیمایی را از وان و قرس به عنوان دو شاخه آغاز کردیم. البته این راهپیمایی نیست که فقط دو شاخه را مورد توجه و تاثیر قرار دهد، راهپیمایی است که تمام باکور کوردستان را مورد توجه و تاثیر قرار می‌دهد. این راهپیمایی شامل همه مردم باکور می‌شود. دلیل اینکه ما با دو شاخه شروع کردیم این است که به همه مناطق و همه مرزهای آن مناطق برسیم. هدف ما رسیدن به همه مردم است. هر جا می‌رویم با برخوردهای خوب از ما استقبال می‌شود. ما در مناطق و روستاهایی که می‌رویم، هم‌افزایی بسیار خوبی به دست می‌آوریم که ما را بیشتر مشتاق می‌کند.»

۱۵ فوریه بیایید صدای صلح را بلند کنیم

سمیه بوز با اعلام اینکه هر جا می‌روند از مردم پاسخ «این همان چیزی است که از شما انتظار داشتیم» را می‌گیرند، گفت: «این نیز نشان می‌دهد که ما در راه درست هستیم و تنها نیستیم. با اینکه گفته‌ایم با ۷۵ نفر شروع کردیم، اما در حقیقت هر جا می‌رویم هزاران نفر هستیم. فعالیت ما در ۱۵ فوریه به پایان می‌رسد. ابتدا دیدار دو تیم ۱۳ فوریه در آمد انجام می‌شود. سپس در ۱۵ فوریه این راهپیمایی را در آمد به پایان خواهیم رساند و به هدف خود خواهیم رسید. ما از همه خلق‌ها ، مردمی که خواهان دموکراسی، عدالت و آزادی هستند می‌خواهیم از این راهپیمایی حمایت کنند. در ۱۵ فوریه، بیایید صدای صلح را در آنجا بلند کنیم.»

شکستن انزوا صلح را به ارمغان خواهد آورد

بوز از تبدیل شدن انزوا به روشی برای ایزولاسیون خبر داد و گفت: «انزوا بر تمامی روابط اکولوژیکی، اقتصادی و سیاسی تاثیر گذاشته است. انزوایی که در حال حاضر در ترکیه انجام می‌شود اینگونه خود را نشان می‌دهد. شکستن انزوا به معنای صلح، آزادی و برابری برای همه خلق‌های ترکیه است. در ترکیه، به ویژه همه کوردها در برابر سیاست‌های سرکوب و استثمار قرار دارند. شکستن انزوا به معنای پایان سیاست‌های جنگی است. شکستن انزوا صلح، برابری و آزادی را برای همه مردم به ارمغان خواهد آورد. بنابراین شکستن انزوا بسیار مهم است.»