شماره ۲۶۲ مجله اَستِرکا جوان منتشر شد
شماره ۲۶۲ مجله استرکا جوان (ستاره جوان)، ویژه جوانان کوردستانی و انترناسیونالیست در اروپا، با شعار «ما مقاومت را از ۸ مارس به ۲۱ مارس گسترش خواهیم داد» منتشر شد.
شماره ۲۶۲ مجله استرکا جوان (ستاره جوان)، ویژه جوانان کوردستانی و انترناسیونالیست در اروپا، با شعار «ما مقاومت را از ۸ مارس به ۲۱ مارس گسترش خواهیم داد» منتشر شد.
شماره ماه مارس مجله استرکا جوان، ویژه جوانان کوردستانی و انترناسیونالیست در اروپا، منتشر شد. مجله استرکا جوان یکی از قدیمیترین نشریات در اروپا است. در این مجله بیشتر مقالات به زبانهای کوردی و آلمانی نوشته و منتشر میشوند.
در بخش کوردی مجله، تحلیل رهبر آپو با عنوان «تا زمانی که زن آزاد نشود، جامعه آزاد نخواهد شد» و تفسیر رهبر آپو «مسئله رهایی زنان، یک مسئله اجتماعی است» گنجانده شده است. در بخش آلمانی مجله، تفسیر رهبر آپو در مورد ۸ مارس روز جهانی زنان زحمتکش گنجانده شده است. شوراهای هماهنگی جنبش جوانان انقلابی (تجش) و زنان جوان مبارز (تکوژن) دیدگاههایی را برای جوانان نوشتهاند.
در بخش ارزیابی نیز، ارزیابی یکی از بنیانگذاران پکک، علی حیدر کایتان، با عنوان «رهبری بیآلایشترین انسان است» و مقالهای برگرفته از دیالکتیک مبارزه رهبر آپو گنجانده شده است.
همچنین، ارزیابیهایی در مورد نقش و وظیفه جوانان در جنگ انقلابی خلق، ژنئولوژی و نوروز گنجانده شده است.
در بخش یادبود مجله نیز، به یاد مظلوم دوغان، کاوه پکک در نوروز دوران معاصر، مقاله یادبودی برگرفته از سایت HPG Online گنجانده شده است.