ششمین گروه گریلاها به مناطق دفاعی مدیا رسیدند

ششمین گروه گریلاها به مناطق دفاعی مدیا رسیدند

در چارچوب مرحله چاره‌یابی دموکراتیک, عقب‌نشینی نیروهای گریلای ه.پ.گ از 8 می بنا به فراخوان رهبر ملت‌کرد و در پی اعلام آتش‌بس ک.ج.ک آغاز شد. امروز ششمین گروه گریلاها به مناطق دفاعی مدیا در جنوب کردستان رسیدند.

امروز در ساعت هفت, ششمین گروه 16 نفره گریلاها از منطقه «بوتان» شمال کردستان به «مناطق دفاعی مدیا» در جنوب کردستان رسیدند. مناطق دفاعی مدیا تحت کنترل نیروهای پ.ک.ک می‌باشد. یک گروه 16 نفره گریلاها که 6 تن از آنها زن می‌باشند, از سوی فرماندهی نیروی ه.پ.گ مورد استقبال قرار گرفتند.

«آمد ملازگرد», فرمانده قرارگاه مرکزی ه.پ.گ و همچنین گلستان گلهات و ولات گه‌ور, دو فرمانده قرارگاه مرکزی «یژاستار ـ زنان» در مراسم استقبال حضور یافتند.

دلال آمد در این مراسم گفت:«برای اینکه راه بر آغاز حیاتی ازاد و رهایی دموکراتیک هموار شود, گروه گریلای ما با روحی فدایی همه موانع را پشت سر گذاشته و هم‌اکنون در مناطق دفاعی مدیا رسیده‌اند».

آمد افزود:«ما , نیروهای ه.پ.گ و یژاستار با اعتقادی راسخ وظایف خود را بجای می‌آوریم و مرحله‌ای که رهبر آپو آغاز نموده را به نتایج مطلوب خواهیم رساند».

آمد اذعان داشت که همچو فرماندهی قرارگاه مرکزی ه.پ.گ بر این باوریم که این مرحله به پیروزی خواهد رسید. وی بیان کرد:«این مرحله با فداکاری رفقای ما نتایجی حاصل خواهدکرد».

«عگید زریان» فرمانده گروه گریلاها هم گفت:«بنا به فراخوان رهبر آپو و جنبش‌ما گریلاهای ما از شمال به جنوب کردستان می‌آیند. ما هم همچو دیگر گروههای گریلا, با موانع جدی در راه بازگشت, مواجه شدیم. برخی شرایط آب و هوایی, تحرکات نظامی ارتش ترک, تعقیب و تحرکات هواپیماهای جاسوسی و گروه‌های مزدوران محلی موجب کند و دشوار شدن حرکت ما شد».