سرخوبون: «مبارزه ایدئولوژیک و سازمانی رهایی بخش است»
شماره ۵۱۷ روزنامه سرخوبون با تیتر «مبارزه ایدئولوژیک و سازمانی، رهاییبخش است» منتشر شد.
شماره ۵۱۷ روزنامه سرخوبون با تیتر «مبارزه ایدئولوژیک و سازمانی، رهاییبخش است» منتشر شد.
روزنامه سرخوبون در شماره ۵۱۷ خود به جنگ جهانی سوم با محوریت خاورمیانه، معیارهای ایدئولوژیک و اصولی که برای جامعه جدید لازم است و جنگ ویژه به عنوان دشمن جامعه میپردازد.
در این شماره مجله، چهارمین بخش از مجموعه مقالات «مبارز آزادی بودن یک خلق در حلقه توطئه» برگرفته از دفاعیات رهبر آپو با عنوان «چگونه باید از حقیقت توطئه قرن آگاه شد» گنجانده شده است. این مقاله به توطئه ۶ مه و پیامدهای آن و توطئههای ۹ اکتبر به عنوان یک طرح تصفیه کلی میپردازد.
در سرمقاله روزنامه، جنبش جهانی آزادی و نتایج آن، این یافته که جنگ جهانی سوم یک جنگ درون سیستمی است، سوریه به عنوان فروپاشی جدید ساختارهای دولت-ملت و جایگاه مبارزه آزادی در این جنگ مورد بحث قرار میگیرد.
مشارکتهای جهانی مبارزه پکک
علی حیدر کایتان در بخش دوم مقاله خود که در این شماره نیز ادامه دارد، هویت اجتماعی شکل گرفته در خاورمیانه را مورد ارزیابی قرار میدهد. در چارچوب این هویت شکل گرفته، هویت خاورمیانهای که صدها زبان، فرهنگ، دین، مذهب و تفاوت اتنیکی در طول تاریخ در هم آمیختهاند را بررسی میکند.
سارا برجستهترین نماینده روحیه مقاومت حزب ما بود
علی حیدر کایتان در مقاله خود که در آن به بررسی شخصیت سکینه جانسز میپردازد، بر این نکته تاکید میکند که سکینه جانسز نماد مقاومت بوده است. علی حیدر کایتان با ارزیابی مقاومت وی در دستگاه شکنجه استعمارگران فاشیست و موضع او در برابر همه بیعدالتیها در مبارزات زندگی در خارج از زندان، در ادامه مقاله خود، به موضع مثبت و خوشبینی انقلابی سکینه جانسز در مبارزه میپردازد.
شخصیت ملت دموکراتیک وحدت ذهنی و فرهنگی است
دوران کالکان، عضو کمیته اجرایی پکک، این یافته را مطرح میکند که «ساخت جامعه جدید با انسان جدید محقق میشود» و تاکید میکند که این امر به معنای آموزش کادر و جامعه است. کالکان با بیان اینکه ساخت جامعه جدید یک اقدام است و این اقدام از طریق آموزش محقق میشود، ارزیابی میکند که فروپاشی سوسیالیسم واقعی ناشی از عدم انجام این اقدام است.
دوران کالکان، عضو کمیته اجرایی پکک، در مقاله خود همچنین به ارزیابی ساختارهای دولت-ملت میپردازد و به این نتیجه میرسد که شکلگیری ملی گرایانه ساختارهای دولت-ملت را به همراه دارد.
زلار استرک: سارا نامی برای ایجاد خود از طریق مقاومت است
زلار استرک، عضو شورای ریاست کل کجک در مقاله خود، بخشهایی از زندگی مبارزاتی سکینه جانسز (سارا) را ارائه میدهد. زلار استرک همچنین در مقاله خود بیان میکند که سکینه جانسز در نتیجه مبارزهای که به عنوان وارث لیلا قاسم، رزا لوکزامبورگ و کلارا زتکین انجام داده است، به یک ارزش جهانی تبدیل شده است.
جنگ ویژه جنگی است که علیه جامعه اعلام شده است
جمال شریک، عضو کمیته مرکزی پکک، در مقاله خود، ابعاد مختلف جنگ ویژه را آشکار میکند. او در مقاله خود به این یافتهها میپردازد: «جنگ ویژه، جنگی بیقاعده است. جنگی است که در آن از تمام امکانات برای رسیدن به هدف استفاده میشود. جنگ ویژه، جنگی است که در آن فرد را به دشمن خود تبدیل میکنند و جامعه را از ذات خود تخلیه میکنند».
آپویی بودن، رد مادیگرایی، مصرفگرایی است
خلیل پویراز در مقاله خود بیان میکند که انقلابی بودن در پکک سبک زندگی و تولیدی است که با تلاش و کوشش محقق میشود. پویراز با بیان اینکه زندگی پکک ، اخلاق و فرهنگ آن بوروکراسی را رد میکند، به این نتیجه میرسد که اگر اخلاق و سیاست از بین بروند، جامعه نیز از بین خواهد رفت.
مبارزه خط ایدئولوژیک-سازمانی، مبارزه پیشرو است
شیار درسیم در مقاله خود در شماره ۵۱۷ روزنامه سرخوبون به خط انقلابی میپردازد.
سیستم دولتی یک سیستم فاعل-مفعول است
خبات آندوک، عضو شورای اجرایی کجک در مقاله خود به این نتیجه میرسد که جوامع دولتی جوامع تکهتکه شده هستند. آندوک در ادامه این یافته بیان میکند که دولت با تکهتکه کردن جامعه، خود را بر جوامع فرعی ایجاد شده حفظ میکند. وی بیان میکند که در مقابل دولت، جامعهای قدرتمند، سازمانیافته و با اراده که مشکلات خود را حل میکند، نیازی به دولت نخواهد داشت.