سیامند معینی: انقلاب زن، زندگی، آزادی خاموش نشده و ادامه دارد

ریاست مشترک پژاک؛ سیامند معینی اعلام کرد، انقلاب زن، زندگی، آزادی خاموش نشده و ادامه دارد و افزود: پژاک هیچ منشوری که بر مبنای مرکزگرایی و انحراف از ویژگی‌های این انقلاب باشد را قبول نمی‌کند.

به مناسبت ۴ آوریل مصادف با ۱۵ فروردین زادروز رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان و سالگرد تاسیس حزب حیات آزاد کوردستان(پژاک) با حضور ریاست مشترک پژاک؛ سیامند معینی یک مراسم در شهر گوتنبرگ سوئد برگزار شد.

مراسم با یک دقیقه سکوت به احترام شهدای آزادی کوردستان و بویژه شهدای اخیر انقلاب زن، زندگی، آزادی آغاز شد. سپس از طرف کمیته پژاک به نمایندگان احزاب سیاسی، نهادهای مدنی و شخصیتهای حاضر در این مراسم خوشامدگویی گفته شد. در بخش اول برنامه چندین کار هنری برای تجلیل از چهارم آوریل و نیز یادبود شهیدان توسط هنرمندان فریبرز فخاری و شاهپور اجرا شد.

در ادامه برنامه ریاست مشترک پژاک با اشاره به چهارم آوریل، این روز را به عنوان یک نقطه عطف تاریخی در عرصه سیاسی؛ اجتماعی و فلسفی نام برد. سیامند معینی در بخش اول صحبتهایش از احتمالات پیش روی انقلاب جاری در ایران گفت.

معینی این انقلاب را بعنوان یک رنسانس ذهنی و اجتماعی قلمداد کرد که تاکنون توانسته در این زمینه‌ها تغییرات چشمگیری درست کند. همچنین به خطراتی که در صورت غفلت جبهه چپ و آزادیخواه بوجود میاید اشاره کرد و افزود که جبهه راست سیاسی و سلطنت‌طلبان، درصدد مصادره این انقلاب هستند.

در ادامه این بحث، سیامند معینی گفت: این انقلاب در ایران خاموش نشده و هنوز ادامه دارد. هر لحظه امکان این هست که خلق‌های ایران وسیع تر از چند ماه پیش به خیابانها بریزند. این انقلاب تا نابودی جمهوری اشغالگر و دیکتاتور ایران ادامه خواهد یافت.

ریاست مشترک پژاک، سیامند معینی اظهار داشت: رژیم حاکم بر ایران به عنوان دولت، فقط نام و نیروی سرکوبگرش مانده است و از نظر اقتصادی، سیاسی و اجتماعی؛ مشروعیتی ندارد و دیگر جمهوری اسلامی آن قدرتی نیست که امکان سقوطش محال باشد.

رئیس مشترک پژاک در ادامە‌ی تفاسیرش به اهمیت تشکیل ائتلاف یا جبهه‌ای کوردستانی با احزاب سیاسی روژهلات کوردستان اشاره کرد. همچنین این موضوع را بسیار مهم دانست و اعلام کرد: در این مرحله باید چنین ائتلافی شکل بگیرد تا کوردها بتوانند حقوق خود را در آینده ایران تضمین کنند.

معینی در ادامه‌ی ارزیابی‌هایش خاطرنشان کرد کە سیاست پژاک در صحنەی سیاسی کوردستان و ایران روی دو نکتەی اساسی شکل گرفتە است و اینگونه شرح داد: اول؛ تلاش برای تشکیل جبهه و ائتلافی کوردستانی است، و دوم؛ ایجاد اتحاد و همبستگی خلق‌های تحت ستم در ایران است.

رئیس مشترک پژاک در بخشی دیگر از سخنان خود خاطرنشان کرد که پژاک هیچ منشوری را که مبتنی بر مرکزگرایی و به بیراهه بردن ویژگی‌های این انقلاب باشد، نخواهد پذیرفت و تاکید کرد: پس هر شخص یا نیرویی هراندازه امکان و قدرت رسانه‌ای و دیپلماسی  در سطح بین‌المللی را دارا باشد نمی‌تواند خواسته‌ها و حقیقت‌های خلق‌های ایران را نادیده بگیرد.

پس از سخنان رئیس مشترک پژاک، سیامند معینی، چند تن از حاضران در گفتگویی آزادانه در چارچوبی انتقادی، پیشنهادات و نظرات خود را در مورد این وضعیت و پژاک بیان کردند.