کمیته "باید هویت کرد به رسمیت شناخته شود" بیانیهای را صادر کرده و بیان داشت که آنها تا بدست آوردن هویت کردها به مبارزات خود ادامه میدهند.
در این بیانیه ذکر شد که کمسیون مطالبات مجلس آلمان فدرال در تاریخ 15 اکتبر 2012 برای ارزیابی مطالبات کردها نشستی را برگزار کردند و در ادامه گفت: "در مجلس آلمان گفتگوهایی در رابطه با مسائل فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کردهای مقیم آلمان و همچنین ممنوعیت حزب کارگران کردستان انجام گرفت. این گام مهمی است".
در این بیانیه گفته شد ممنوعیتی که بر حزب کارگران کردستان در آلمان وجود دارد در نتیجه روابط سیاسی و اقتصادی با ترکیه انجام میگیرد و تا کنون نیز کماکان ادامه دارد. در این بیانیه همچنین ذکر شد که سخنگوی وزارت امور داخلی آلمان نیز خواهان تداوم ممنوعیت حزب کارگران کردستان در آلمان نمیباشد و گفته شد: "بایستی هرچه زودتر ممنوعیت لغو شود".
در بخش دیگری از بیانیه گفته شد که موضع تمامی نمایندگان مثبت بوده و اظهار شد: "آنها با سوالات و دیدگاههای خود که مطرح کردند از مطالبات کردها حمایت کرده و سیاستهای حکومت را مورد انتقاد قرار دادند. قبول کردن مطالبات و هویت کردها یک تصمیم حقوقی نیست بلکه تصمیمی سیاسی است. تا زمانی که هویت کردها به رسمیت شناخته شود به مبارزات خود ادامه میدهیم".