این روزنامه را نفرین‌کنید/ روزنامه‌اطلاعات روزنامه نسل‌کشی کردها در ایران

این روزنامه را نفرین‌کنید/ روزنامه‌اطلاعات روزنامه نسل‌کشی کردها در ایران

از 19 آگوست 1979 سی و چهار سال از فرمان حمله خمینی به کردستان می‌گذرد. روزنامه اطلاعات بعنوان یک روزنامه دولتی, از اوایل انقلاب ایران تاکنون تمامی کشتارها و نسل‌کشی‌های صورت گرفته در ایران و کردستان را چاپ نموده و از آن پس به عنوان ارگان رسمی قم, نظام و امامان خطیب ایران برگزیده شد.

این روزنامه از جمله روزنامه‌های اوایل انقلاب بود که رژیم جمهوری اسلامی به دستور خمینی و صادق خلخالی دست به قتل‌عام کردها می‌زدند و با چاپ تصاویر و اخبار مربوطه به این قتل‌عام‌ها در روزنامه اطلاعات, اذعان ایرانیان را فریب می‌دادند و به عملکردهای نسل‌کشی خود مباهات می‌کردند.

روزنامه اطلاعات, قتل‌عام 27 اوت سال 1979 شهر سنندج، 11 شهریور 1358 کشتار قارنه, روز 28 مرداد 58 قتل‌عام پاوه, روز 29 مرداد 58 بار دیگر کشتار پاوه, روز 30 مرداد بازهم کشتار در پاوه, اعدام دسته‌ جمعی 59 زندانی سیاسی در مهاباد و چندین قتل‌عام دیگر را مدام چاپ می‌کرد.

خبر فوری:«در مدت کوتاهی همه نسخه‌های آن شماره روزنامه اطلاعات در بازار به فروش می رسد. نمایندگی دفاتر خبرگزاریها در تهران برای خرید عکس به دفتر روزنامه هجوم می آورند. (قتل‌عام سنندج)»

هم‌اکنون آیا ملتی همچو ملت کرد در شرق کردستان که با اینهمه قتل‌عام روبرو شده, آیا نباید چنین روزنامه‌ای را نفرین کند؟ بر هر کرد شرافتمند و آزادیخواهی است که ضمن محکوم ساختن این جنایت و روزنامه مربوطه آن عمال, این روزنامه را نخرد و به عنوان موضعی انسانی و اخلاقی به حداقل کاری که از دستش برمی‌آید دست زند.