YPG: یک مبارز ما جانباخت؛ 5 سرباز رژیم سوری کشته‌شدند

YPG: یک مبارز ما جانباخت؛ 5 سرباز رژیم سوری کشته‌شدند

میان «واحدهای مدافع خلق, ی.پ.گ» و نیروهای رژیم بعث سوری در محله کردنشین شیخ‌مقصود حلب درگیری‌هایی سنگین روی داد. بر اثر این درگیری‌ها یک مبارز ی.پ.گ به نام «رستم» جان باخت و 5 نظامی رژیم بعث سوری هم کشته و چندین نظامی هم زخمی شدند.

مرکز مطبوعات و اطلاع‌رسانی نیروی ی.پ.گ طی صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که درگیری‌های روز گذشته در بعد از ظهر روز داده و یکی از مبارزان آنها به نام «علی شیخو» با کد سازمانی «رستم» جانباخته است. مرکز اطلاع رسانی ی.پ.گ گفت که مبارزان آنها دست به حملات مقابله به مثل علیه نظامیان بعثی زده‌اند که بر اثر آن 3 سرباز رژیم کشته شده‌اند.

ی.پ.گ در اطلاعیه خود اذعان می‌دارد که روز گذشته درگیری شدیدی میان مبارزان آنها و نظامیان رژیم سوری در محله عمدتا کردنشین شیخ‌مقصود و اشرفیه روی داده است. در بیانیه آمده که طی سه روز گذشته نیروهای بعث سوری تلاش کرده‌اند محله کردها را تحت کنترل خود درآورند که با مقاومت‌های نیروهای ی.پ.گ درگیری‌ها در نواحی اشرفیه, مخصل‌الجزیره و اوارد روی داده است. همچنین می‌گوید که در بعد از ظهر روز گذشته درگیری‌ها شدیدتر شده که بر اثر آن یک مبارز ی.پ.گ به نام «علی شیخو» با کد سازمانی «رستم» جان باخته است. هچنین در این درگیری‌ها 2 نظامی دیگر رژیم کشته و شمار زیادی هم زخمی شده‌ا ند.

در ادامه بیانیه آمده که نیروهای ی.پ.گ طی حمله‌ای مقابله‌به‌مثل به نیروهای مستقر شده ارتش سوری در ناحیه «مخصل‌الجزیره» حمله کرده‌اند. که بر اثر آن 3 سرباز کشته و چندین تن هم زخمی شده‌‌اند.