زندانیان بیمار باید آزاد شوند

در آنکارا و استانبول برای جلب توجه‌ها به وضعیت زندانیان بیمار محمد امین ورال و عبدالمناف آیتاچ و درخواست آزادی آنان، تجمع انجام شد.

کمیسیون زندانیان شاخه استانبول جمعیت حقوق بشر (ÎHD)، در ۶۷۷مین هفته از «تحصن F» در مقابل ساختمان این جمعیت تجمعی انجام داد. در این تجمع توجه‌ها به وضعیت زندانی بیمار محمد امین ورال جلب شد که در زندان نوع R مَتریس محبوس می‌باشد. تجمع‌کنندگان با در دست گرفتن بنری حاوی نوشته «درمان یک حق است و نمی‌توان آن را سلب کرد»، پیاپی شعار سر دادند. فرید باروت، عضو شورای اجرایی جمعیت حقوق بشر، بیانیه‌ای قرائت کرد.

آنکارا

ابتکارعمل آزادی برای زندانیان بیمار نیز در ۵۴۹مین هفته از فعالیت‌های خود توجه‌ها را به وضعیت عبدالمناف آیتاچ جلب کرد که به بیماری‌های صعب‌العلاج مبتلا است و در زندان بازپروری العزیز به سر‌ می‌برد. تجمع‌کنندگان آزادی فوری آيتاچ را مطالبه کردند.