تنشها در شبه جزیره کره درحالی در هفتههای گذشته به بالاترین سطح خود در طول تاریخ این مناقشات رسیده است که روزنامه واشنگتنپست از تماس تلفنی ترامپ ورییسجمهور کرهحنوبی برای عقد قرارداد تلسلیحاتیای به ارزش میلیاردها دلار سخن گفته است
بحران در شبهجزیره کره، خاورمیانه، همزمان با روی کار آمدن ترامپ بهشدت افزایش یافت. روابط امریکا با روسیه پس از جنگ سرد نیز وارد مرحلهای شد که بسیار شکننده شده است. تحریمها همزمان با ایران و کرهشمالی، شامل روسیه نیز میشود و همین امر باعث شده است تا بحران سیاسی نظامی در جهان، همزمان با روی کار آمدن دونالد ترامپ بهشدت افزایش یابد.
این تحولات در عرصه سیاسی جهان درحالی با روی کار آمدن ترامپ افزایش یافته است که به عقیده برخی کارشناسان علوم سیاسی، هدف ایالاتمتحده از این سیاستها "ترمیم اقتصاد سرمایهداری جهانی" میباشد؛ امری که بهنظر میرسد دونالد ترامپ تاکنون با موفقیت آن را در عرصه جهانی به اجرا در آورده است.
در همین رابطه همزمان با آزمایش بمب هیدروژنی توسط کرهشمالی، وزیر دفاع کرهجنوبی در اظهاراتی در مجلس آن کشور، از استقرار تسلیحات هستهای امریکا در کرهجنوبی خبر داده است. روزنامه واشنگتنپست نیز از مکالمه تلفنی ترامپ و مونجیاین رییس جمهور کرهجنوبی خبر داده و گفته است دو طرف در مورد فروش میلیاردها دلار تسلیخات نظامی امریکا به کرهجنوبی سخن گفتهاند.
خبر فروش میلیارد دلاری تسلیحات نظامی امریکا به کرهجنوبی در حالی منتشر میشود که چندی پیش همزمان با افزایش تنشها میان ایران و کشورهای عربی، ایالاتمتحده قرارداد تسلیحاتی مشابهی را با عربستان امضأ نمود؛ قراردادی که به مانند قرارداد کره و امریکا میلیاردها دلار را شامل میشود. با این حساب، اگر همچنان که کارشناسان علوم سیاسی میگویند "هدف از روی کار آمدن ترامپ، ترمیم اقتصاد سرمایهداری جهان" باشد، امریکا در یک نبرد دیگر نیز موفق عمل کرده است.
درآمدی که میتواند از فروش میلیاردها دلار سلاح به کرهجنوبی و احتمالاً ژاپن نصیب اقتصاد داخلی امریکا شود، چرخ اقتصاد داخلی امریکا را به حرکت درآورده و میتواند بار دیگر بحران را از نظام سرمایهداری جهانی دور گرداند.