در ادامه دعوای جناحهای حکومتی ایران، امروز محمد خاتمی رئیس جمهور پیشین با انتشار یک پیام از حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری اعلام حمایت کرد. اما غلامحسین محسنی اژەای در سخنانی با اعتراض به برخی اظهارات روحانی گفت که او برای جمع کردن رأی حتی گذشته خود را فراموش کرده است.
محمد خاتمی که طی دو دوره بین سالهای ۷۶ تا ۸۴ رئیس جمهور ایران بود با انتشار پیامی ویدئویی از حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری این دوره اعلام حمایت کرد.
او که توسط نهادهای تحت نظر علی خامنەای رهبر جمهوری اسلامی سالهاست ممنوع التصویر شده و در برابر موج اهانتهای نزدیکان به بیت رهبری سکوت کرده است هر چند مدت یکبار عقاید خود در مورد مسائل کشور را از طریق فضای مجازی بیان میکند.
محمد خاتمی که معمولا با احتیاط و پرهیز از خطر صحبت میکند، شعارهای رقیبان روحانی را واهی و بیاساس خواند.
در این میان، محمد باقر قالیباف و ابراهیم رئیسی همچنان با انتقاد از وضعیت اقتصادی و بیان وعدەهایی در این زمینه، سعی در پیشی گرفتن از روحانی دارند.
ستاد محمد باقر قالیباف، نامزد انتخابات ریاست جمهوری سایتی برای "ساماندهی متقاضیان مسکن مهر" راه انداخته که در صفحه اول آن این جمله به چشم میخورد: "سه میلیون مسکن خالی در کشور وجود دارد که متعلق به ۴% است".
قالیباف پیشتر سایت دیگری با عنوان کارانه و برای ثبت نام از افراد جویای کار راهاندازی کرده بود که بعد از چند روز فیلتر شد. او قول داده اگر رئیس جمهور شود، ماهی ۲۵۰ هزار تومان به افراد بیکار بدهد.
ابراهیم رئیسی هم در آخرین اظهارات خود از سیاستهای دولت درباره مسکن مهر انتقاد کرده و در اورمیه گفته: "شما که مسکن مهر را ادامه ندادید چه چیزی جایگزین کردید؟ چند واحد ساختمان ساختید؟ بیاید و بگویید ما مسکن مهر را تعطیل کردیم و به جایش این کار را انجام دادیم."
او همچنین گفته: " امروز جوانان زیادی در صف دریافت این تسهیلات مانده اند، در حالی که عدهای این تسهیلات را دریافت کرده اند و پولش را در حسابهایشان گذاشته و سودش را می برند."
اظهارات نامزدهای ریاست جمهوری که بویژه در مناظرهها دست همدیگر در مورد فساد و دزدی و سرکوب را رو کردند با واکنش مقامات و نهادهای حکومتی مواجه شده.
غلامحسین محسنی اژه ای، معاون اول و سخنگوی قوه قضائیه، روز یکشنبه نسبت به سخنان حسن روحانی در مورد صدور احکام اعدام و زندان در ۳۸ سال گذشته واکنش نشان داد و گفت ما کمال تأسف را به حال برخی داریم که امروز برای رأی جمع کردن حتی گذشته خود را فراموش کردهاند. فراموش کردهاند که یک روز میگفتند باید برخی از افراد در ملاء عام مجازات شوند.