تصویر

چهارمین جشنواره فرهنگی کورد در شهر پاریس آغاز شد

چهارمین جشنواره فرهنگی کورد در شهر پاریس آغاز شد. کوردهایی که با لباس‌های کوردی در این جشنواره شرکت کردند، فرهنگ کوردی را در خیابان‌های پاریس به نمایش گذاشتند.

چهارمین دوره جشنواره فرهنگی کورد در شهر پاریس پایتخت فرانسه آغاز شد.

آزاد دوغان، رئیس مشترک FCDK-BF، سخنرانی افتتاحیه جشنواره را انجام داد. وی به همه شرکت‌کنندگان درود فرستاد و از تمامی دست‌اندرکاران برگزاری این جشنواره تشکر و قدردانی کرد.

«با فرهنگ و هویت خود خواهیم زیست»

آزاد دوغان در ادامه سخنانش گفت: «هویت و فرهنگ ما که از سوی نظام با نسل‌کشی مواجه شده است و در معرض آسیمیلاسیون قرار دارد، برای ما بسیار مهم است. هر درختی بر اساس ریشه خود رشد می‌کند، باید بر اهمیت فرهنگ و هویت تاکید کنیم. به ویژه برای ما کوردها که در معرض نسل‌کشی فرهنگی قرار داریم، صیانت از فرهنگ یک وظیفه اجتماعی است.»

آزاد دوغان اعلام کرد که فعالیت‌های آنان تا روز ۲۳ می ادامه خواهد داشت و همه کوردستانیان را به حضور در این فعالیت‌ها فراخواند.

جمعیتی که با در دست گرفتن ساز‌های کوردی در مقابل مرکز فرهنگ کوردی احمد کایا گردهم آمده بودند، به سمت شهرداری منطقه ۱۰ پاریس راهپیمایی کردند. شهردار این منطقه الکساندر کوردِبارد،  در مقابل شهرداری از جمعیت استقبال کرد.

کوردبارد اعلام کرد که منطقه آنان به «کوردستان کوچک» نیز شهرت دارد و به برگزاری این جشنواره افتخار می‌کنند. وی افزود: «می‌خواهم بگویم که ما تصمیم رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان برای دموکراتیزاسیون و کنار گذاشتن سلاح را بسیار جسورانه می‌دانیم. ما از این تصمیم آقای اوجالان حمایت کرده و امیدواریم که صلح و دموکراسی تحقق یابد.»

شمار زیادی از شهرداران و اعضای شورای شهرداری‌های نواحی مختلف پاریس در مراسمی که در شهرداری منطقه ۱۰ برگزار شد، حضور داشتند.

روز نخست این جشنواره با کنسرت موسیقی کوردی پایان یافت.