اعتصاب غذای مظلوم داغ و عبدالرحمان ار وارد ۴۷امین روزش شد
مظلوم داغ و عبدالرحمان ار که توسط پ.د.ک در هولیر زندانی شدهاند؛ علیه تحمیل یونیفرم زندان؛ ۴۷ روز است در اعتصابغذا بهسر میبرند.
مظلوم داغ و عبدالرحمان ار که توسط پ.د.ک در هولیر زندانی شدهاند؛ علیه تحمیل یونیفرم زندان؛ ۴۷ روز است در اعتصابغذا بهسر میبرند.
نقض حقوق بشر علیه داغ و ار توسط حزب دموکرات کوردستان (پ.د.ک) در زندان هولیر ادامه دارد. داغ و ار علیه تحمیل یونیفرم زندان از ۱۸هم ماه می اعتصاب غذا کردهاند.
قابل ذکر است که داغ و ار در ۲۸ سپتامبر ۲۰۲۲ علیه برخوردهای نامناسب و شکنجه دست به اعتصاب غذا زدند و چون در آن زمان خواستههایشان پذیرفته شد، در روز چهاردهم به اعتصاب پایان دادند.
همچنین در ۱۳ فوریهی ۲۰۲۲ علیه تخطیگریها اعلام اعتصاب غذا کردند، اما در روز نهم اعتصاب پس از برآوردهشدن مطالبات آنان؛ به اعتصاب غذای خود پایان دادند.
حالا نیز برای بار سوم علیه تحمیل یونیفرم زندان بر آنان، ۴۷ روز است در اعتصاب غذا بهسر میبرند و هیچ خبری از وضعیت سلامت آنان در دست نیست.
در ۱۷هم جولای ۲۰۱۹ عثمان کوسه؛ یکی از مقامات دستگاه جاسوسی ترکیه (میت) در هولیر بهقتل رسید. پس از این واقعه پ.د.ک دو نفر کورد وطندوست اهل باکور کوردستان بهنامهای مظلوم داغ و عبدالرحمان ار را در هولیر دستگیر کرده و آنان را به اعدام محکوم نمود.