حضور گسترده جمعیت در مراسم یادبود گریلای ه‌پ‌گ

شهروندان و نمایندگان احزاب سیاسی به صورت گسترده در مراسم یادبود گریلای نیروهای مدافع خلق (ه‌پ‌گ) موسی کایا که در زاپ به کاروان شهدا پیوست، شرکت کردند.محمد علی کایا، پدر شهید، گفت: «وی برای کرامت و شرافت خلق کورد جان خود را فدا کرد. من سرافراز هستم.»

موسی کایا (باهوز شیلان)، گریلای ه‌پ‌گ، روز ۱۲ ژانویه در نتیجه حمله هوایی دولت ترکیه در منطقه زاپ به کاروان شهدا پیوست. مراسم یادبود وی در روستای بالیکای شهرک کانیا هَنه از توابع شهر اِلح برگزار شد. جمعیت به صورت گسترده‌ در این مراسم شرکت کردند. این مشارکت گسترده به پیشاهنگی جمعیت همیاری و همبستگی با کسانی که بستگان خود را در مهد تمدن‌ها از دست داده‌اند (MEBYA-DER) صورت گرفت و علاوه بر نهادهای اجتماعی شهر و نمایندگان احزاب سیاسی، تعداد زیادی از شهروندان نیز در این مراسم شرکت کردند.

مادر صلح مَیاسَر آکداغ، در این مراسم سخنرانی کرد و گفت: «تحت هیچ شرایطی این خلق از مبارزه خود عقب نخواهد نشست. به تمام خلق‌مان به ویژه خانواده کایا، تسلیت می‌گویم.»

محمد علی کایا، پدر شهید نیز اعلام کرد که شهید موسی کایا صرفا فرزند وی نبوده است بلکه فرزند خلق کورد بود و افزود: «وی برای شرافت و کرامت خلق خود جانش را فدا کرد. من به آن افتخار می‌کنم و سرافراز هستم.»

در جریان سخنرانی‌ها بارها شعار «شهدا نمی‌میرند» سرداده شد. مراسم یادبود به مدت سه روز ادامه خواهد داشت.