جمعیت حقوق بشر کوردستان با انتشار فیلمی گزارش داد دختر حمید حسیننژاد حیدرانلو، کولبر و زندانی سیاسی محکوم به اعدام، در یک ویدئو از تلاشهای وحشتناک وزارت اطلاعات برای گرفتن اعتراف اجباری پرده برداشته است. او با شجاعت اعلام کرد «اعترافات» منتشر شده از پدرش در رسانههای وابسته به حکومت، تحت فشار و شکنجه از او گرفته شده است.
دختر حمید حسیننژاد همچنین فاش کرد که وزارت اطلاعات در سالهای گذشته تلاشهای مذبوحانهای برای اعترافگیری از خود او داشته است تا سناریوی ساختگی حکومت علیه پدرش را تکمیل کند.
این افشاگری در حالی صورت میگیرد که خانواده حمید حسیننژاد حیدرانلو، در روزهای اخیر با تحصن و تجمع در مقابل زندان مرکزی در اورمیه، خواستار لغو حکم اعدام ناعادلانه او شدهاند. با این حال، به نظر میرسد که وزارت اطلاعات با صحنهسازی و «مستندسازی» دروغین، مصمم به اجرای حکم اعدام این زندانی سیاسی است.