اهالی کانتون فرات ۴ شهید خود را تشییع کردند

صدها تن از ساکنان کانتون فرات برای تشییع پیکر ۴ مبارز خود به آرامستان شهید دجله در جنوب شهر کوبانی رفتند.

امروز چهار تن از مبارزان ی‌پ‌ژ، کماندوس و ق‌س‌د به خاک سپرده شدند. شهدا آرژین رشید (برفین محمد) ۸ دسامبر در سد تشرین، آمانوس خزِنه (اُسو بَکی) ۱۱ دسامبر در قره قوزاق، طه (طه حمزه) و چیا (شیخ حسین مسلم) در ۱۴ دسامبر در قامشلو به شهادت رسیدند.

قبل از شروع مراسم یک دقیقه احترام به یاد شهدا انجام شد. سپس احمد خوجه رئیس مشترک کار و امور اجتماعی صحبت کرد و گفت: «دو برادر در طول دو روز به شهادت رسیدند که نشان می‌دهد ما تا آخر از خط شهدای خود صیانت خواهیم کرد.»

خوجه گفت: «ما پس از ۱۹ جولای که از کوبانی آغاز شد، از آن روز تا به امروز، روند بسیار حساسی را پشت سر می‌گذاریم. دشمنان خلق کورد و به ویژه دولت فاشیست ترکیه با تمام تلاش خود می‌خواهند این انقلاب را نابود کنند. اما برعکس، ما اینجا خودمان را ثابت کرده‌ایم و پیروز خواهیم شد.»

سپس گواهی شهدا قرائت و به خانواده‌های آنان تحویل داده شد.

پیکر شهدا با شعار «شهدا نمی‌میرند» تشییع شد.