دیدار جدیدی میان قسد و حکومت دمشق انجام شد
در شهر حسکه دیداری میان نیروهای سوریه دموکراتیک و حکومت دمشق انجام شد. در این دیدار اسامی نمایندگان منطقه شمال و شرق سوریه برای گفتگو با حکومت دمشق نیز اعلام شد.
در شهر حسکه دیداری میان نیروهای سوریه دموکراتیک و حکومت دمشق انجام شد. در این دیدار اسامی نمایندگان منطقه شمال و شرق سوریه برای گفتگو با حکومت دمشق نیز اعلام شد.
در راستای اجرای بندهای توافقنامه ۱۰ مارس، امروز در شهر حسکه دومین دیدار میان فرماندهی کل قسد و نمایندگان حکومت دمشق، انجام شد.
مظلوم عبدی، فرمانده کل قسد، روهِلات عفرین عضو فرماندهی کل قسد، حسین السلامه، رئیس کمیته حکومت دمشق برای تکمیل توافقنامه، و همچنین محمد قَناتِری، عضو کمیته دمشق، در این نشست حضور داشتند.
در این نشست سطح پیشرفت در زمینه اجرای مفاد توافقنامه، ضرورت توقف جنگ و درگیری در سوریه و دور نگهداشتن سد تشرین از حملات نظامی، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. همچنین گفتگوهایی درباره ایجاد کمیتهای برای بازگشت مهاجران از تمامی مناطق سوریه انجام شد.
همچنین در این نشست اسامی اعضای کمیتهای که نمایندگی منطقه شمال و شرق سوریه را در گفتگو با حکومت دمشق بر عهده خواهد داشت، اعلام شد. اسامی اعضای این کمیته به شرح زیر میباشد: فوزا یوسف، عبد حمید المِهباش، احمد یوسف، سَنهَریب بَرسوم و سوزدار حاجی. مریم ابراهیم و یاسر سلیمان نیز سخنگویان رسمی این کمیته خواهند بود.
این نشست در راستای اجرای بندهای توافق ۱۰ مارس میان قسد و حکومت دمشق برگزار شد. نخستین نشست در راستای اجرای این توافقنامه در ۱۹ مارس برگزار شده بود.