تصویر

هزاران نفر از اهالی قامشلو، شهدایشان را به خاک سپردند

هزاران نفر از اهالی قامشلو در مراسم خاکسپاری پیکرهای پنج شهید حضور یافتند.

مراسم خاکسپاری شهدا

هزاران نفر از اهالی قامشلو در مراسم خاکسپاری پنج شهید عضو نیروهای سوریه دموکراتیک (ق‌س‌د) و نیروهای امنیت داخلی-زنان، شرکت کردند. این پنج مبارز در نتیجه حملات هوایی دولت اشغالگر ترکیه و تبهکارانش در شهرهای قامشلو، منبج و حلب به شهادت رسیده بودند. مراسم در آرامستان شهید دلیل ساروخان شهر قامشلو برگزار شد.

پیکرهای مبارزان ق‌س‌د، شهید هارون قامشلو (شیخموس یوسف)، شهید مظلوم قامشلو (فرهاد خلیل) و شهید مراد قامشلو (عبدالمجید الدیاب) به خاک سپرده شد و برای شهید مزگین کوردو عضو نیروهای امنیت داخلی، و شهید زاگروس قامشلو (احمد المحمد) از اعضای نیروهای کماندوی ق‌س‌د، مراسم غیابی برگزار شد.

خانواده‌ها، دوستان و رفقای شهدا، اعضای احزاب سیاسی، کنگره استار و نهادهای جامعه مدنی، در این مراسم حضور داشتند. اهالی شهر از مقابل سردخانه محله اَنتَریه تا آرامستان محله مَیسَلون راهپیمایی کردند.

در آرامستان شهید دلیل ساروخان، پس از انجام یک دقیقه سکوت برای ادای احترام به یاد شهدا، محمد عباس، عضو مجلس خانواده‌های شهدای قامشلو، به خانواده‌های شهدا تسلیت گفت. وی بیان کرد که آنان نخستین قدم انقلاب ۱۹ جولای را با شهدا برداشته‌اند و مبارزه خود را بر اساس خط مشی شهدا ادامه خواهند داد.

رَشو قامشلو عضو شورای نظامی قامشلو نیز خاطرنشان کرد که منطقه شمال و شرق سوریه مرحله‌ای حساس را پشت سر می‌گذارد و ضمن اشاره به مقاومت خلق‌ها، گفت: «در روزهای آینده برای مردم خود مژده‌ای خواهیم داشت.»

مهدیا هلال، عضو مدیریت نیروهای امنیت داخلی، شهید مزگین کوردو را از اعضای جسور نیروهایشان خواند و بر ادامه خط مشی شهدا تاکید کرد.

جاسر صالح، عضو کنگره اسلام دموکراتیک نیز اعلام کرد که همه تنوعات منطقه، بدون تبعیض در کنار هم زندگی می‌کنند و گفت: «افراد دورو، جایی در میان ما ندارند.»

ریحان لوقو، سخنگوی کنگره استار نیز صحبت کرد و ضمن اشاره به عدم تسلیمیت در مقابل حملات، و مبارزت شهدا در راه حفظ هویت خلق‌ها و تحقق زندگی امن برای کودکان، گفت: «12 سال است که حملات برای نابودی پروژه ملت دموکراتیک و انقلابی که زنان پیشاهنگ آن هستند، ادامه دارد. قول ما به شهدا این است که بر اساس خط مشی آزادی به مبارزه خود ادامه دهیم.»

پس از سخنرانی‌ها، مشخصات شهدا قرائت گشته و به خانواده‌های ایشان تقدیم شد.

در پایان مراسم، فیصل خلیل برادر شهید مظلوم قامشلو، و ولید الخَفو دایی شهید هارون قامشلو، سخنرانی کرده و تاکید کردند که اجازه آشوبگری را به دولت اشغالگر ترکیه نخواهند داد.

سپس خانواده‌ها و رفقای شهید هارون قامشلو، مظلوم قامشلو و مراد قامشلو، پیکرهای این شهدا را به خاک سپردند.