تصویر

کوبانی مصمم است که برای دومین بار اشغالگری را شکست دهد

تهدید دولت اشغالگر ترکیه و مزدورانش بر کوبانی همچنان ادامه دارد. لَزگین ابراهیم، روزنامه‌نگار، که مقاومت کوبانی را دنبال می‌کند، گفت: «خلق مصمم هستند برای دومین بار اشغالگران را شکست دهند.»

لَزگین ابراهیم، ​​روزنامه‌نگاری که از ابتدا تا امروز به پوشش مقاومت کوبانی پرداخته است، در مورد شرایط فعلی با خبرگزاری فرات (ANF) صحبت کرد. لزگین ابراهیم گفت که مردم کوبانی درک تاریخی بزرگی دارند، با این درک و روحیه مقاومت، اکنون انگیزه قوی دارند. لزگین ابراهیم با بیان اینکه حمله به کوبانی حمله به آینده روژاوا تلقی می‌شود، گفت: «داعش قبل از رسیدن به کوبانی بخش بزرگی از سوریه و عراق را فتح کرده بود و تبدیل به نیروی قدرتمندی شد که بسیاری از ارتش‌ها نتوانستند در برابر آن بایستند. ارتش در برابر حملات داعش نتوانست از خاک کشور دفاع کند و تجهیزات و سلاح خود را برای داعش برجای گذاشته بود. داعش در این شرایط به کوبانی حمله کرد. همه اهمیت این شهر کوچک را می‌دانستند. روشن بود که انقلاب روژاوا با فتح کوبانی مورد حمله قرار گرفت. حمایت مردمی، اتحاد و بسیج همه جانبه، کوبانی را روی پای خود نگه داشت و پیروزی به دست آمد.»

کوبانی در سراسر جهان شناخته شد

لزگین ابراهیم تاکید کرد که مقاومت کوبانی به معنای احیای مردم کورد بود و این شهر کوچک آوازه خود را به گوش جهانیان رساند. او گفت: «اگر مقاومت کوبانی نبود، اگر نمی‌جنگیدند و بهای آن را نمی‌دادند، این مبارزه در دنیا طنین‌انداز نمی‌شد و توجه جامعه جهانی را به خود جلب نمی‌کرد. اگر انقلاب روژاوا صدای خود را بلند کرد، به برکت مقاومت شجاعانه کوبانی است. این شهر کوچک در برابر مزدوران داعش که ترس را در سراسر جهان پراکنده کرده بودند با قدرت خود مقاومت کرد و توجه همگان را به کوبانی کشاند. اینگونه بود که انقلاب روژاوا در سراسر جهان شنیده شد و بازتاب یافت. کوبانی به مکانی مقدس برای مردم کورد تبدیل شده است. در عین حال جایگاه قابل توجهی در بین مردم جهان دارد. به همین دلیل اعلام روز جهانی کوبانی این مقاومت و حمایت را به یک نماد تبدیل کرد.»

یک زخم برای نظام سلطه ترکیه

لزگین ابراهیم با بیان اینکه حمله اشغالگران سال ۲۰۱۴ به کوبانی و تهدیدات و حملات دولت ترکیه و مزدوران آن تفاوتی با یکدیگر ندارند، اظهار داشت حملات در آن زمان نیز با حمایت دولت ترکیه انجام شد. لزگین ابراهیم درباره دلایل حملات اخیر دولت ترکیه به کوبانی گفت: «مقاومت کوبانی پروژه دولت ترکیه در روژاوا را زیر و رو کرد. داعش که از هر نظر حمایت می‌شد شکست خورد و نیروهایی که از بسیاری جهات از دولت ترکیه حمایت کردند بعد از مقاومت کوبانی از ی‌پ‌گ و ی‌پ‌ژ حمایت کردند. مهمترین چیز این است که با مقاومت کوبانی، سیستم اداره خودمدیریتی در همه جای شمال و شرق سوریه گسترش یافت. بنابراین ترکیه می‌خواهد انتقام شکست داعش را بگیرد. برای دولت ترکیه، کوبانی زخمی است که ادامه دارد. دولت ترکیه می‌خواست کوبانی را تخلیه کند، اما نتوانست. با وجود حملات از چهار طرف، مردم صبورانه منتظر آزادی بودند. مردم درد و ظلم آن دوران را فراموش نخواهند کرد.»

مقاومت دوباره احیا می‌شود

لزگین ابراهیم با بیان اینکه خوددفاعی مردم کوبانی در این مقطع و وضعیت بسیج آنها، خاطرات مقاومت سال ۲۰۱۴ را زنده کرد، گفت: «در این زمان که دولت ترکیه به کوبانی حمله می‌کند، مردم با روحیه قوی عمل می‌کنند. خلق کوبانی برای حفاظت از محله‌ها، خیابان‌ها و روستاهای خود واحدهای خوددفاعی ایجاد کرده‌اند. این روحیه مبارزه، مردم را به یاد مقاومت کوبانی در سال ۲۰۱۴ می‌اندازد. در میان مردم چنین نظری وجود ندارد که اکنون ق‌س‌د هست، پس نیازی به جنگ خلق نیست. همه با همان روحیه روز اول در حرکتند. هدف امروز آنها شکست رهبر واقعی داعش یعنی دولت ترکیه است. با درس‌های آموخته شده از گذشته با دقت عمل می‌کنند. به همین دلیل است که مردم کوبانی مصمم هستند تا برای دومین بار دولت ترکیه را شکست دهند.»