تصویر

مبارزان ق‌س‌د در جبهه تِشرین: اینجا مقاومتی تاریخی انجام گرفت

مبارزان نیروهای سوریه دموکراتیک (ق‌س‌د) که به حملات تبهکاران دولت اشغالگر ترکیه پاسخ دادند، اعلام کردند: «اینجا مقاومتی تاریخی انجام شد. همه رفقا فدائیانه مقاومت کردند. علیرغم دروغ پردازی‌های دشمن، می‌بینید که ما اینجا حضور داریم.»

آخرین وضعیت جبهه تشرین

مبارزان نیروهای سوریه دموکراتیک (ق‌س‌د) که در جبهه تشرین از سد و مناطق اطراف آن حفاظت می‌کنند، در گفتگو با خبرگزاری فرات (ANF)، نحوه مقاومتشان در مقابل تبهکاران ارتش ملی سوریه (SNA) و دولت اشغالگر ترکیه را بازگو کردند.

باران، یکی از مبارزان ق‌س‌د، می‌گوید: «ما در مقاومتی که اینجا انجام شد، حضور داشتیم. ابتدا، دولت اشغالگر و فاشیست ترکیه، حملات بسیار شدیدی را علیه روستاهای خط مقدم انجام داد. در روزهای اول، در روستاهای مقابل، تحرکاتی وجود داشت و تجمع نیروها انجام شد. تبهکاران به ویژه با پشتیبانی شمار زیادی از پهپادهای دولت ترکیه دست به تحرکاتی زدند. البته ما، هم در تونل‌ها آمادگی داشتیم و هم در خارج از تونل‌ها در قالب تیم‌های متحرک حضور داشتیم. با استفاده از این تاکتیک‌ها، هم از سد و هم از این خط دفاع کردیم. با سلاح سنگین، پهپاد و سلاح‌های ممنوعه حمله می‌کردند. برای وارد شدن تلاش می‌کردند. اما ما اجازه ورود آنان به سنگرهایمان را ندادیم. به ویژه حملات سنگینی توسط پهپادهای انتحاری انجام شد. با نگاهی به داخل تونل می‌توان رد و آثار آن را دید. اینجا مقاومتی تاریخی انجام شد. همه رفقا با فداکاری عظیمی مقاومت کردند. ما مانع از پیشروی دشمن شدیم. می‌بینید که برخلاف دروغ پردازی‌های دشمن، ما اینجا حضور داریم. ما همواره با روحیه و شور و شوق فراوان اینجا خواهیم بود.»

بِریتان رستم، یکی دیگر از مبارزان نیز گفت: «رفقا با روحیه و شور و اشتیاق فراوان اینجا مقاومت کردند. خلق و رفقای ما در مقاومت علیه دشمن، دارای اعتماد به نفس هستند.»