3 هزار نفر در کلن در حمایت از پ.ک.ک راهپیمایی کردند

3 هزار نفر در کلن در حمایت از پ.ک.ک راهپیمایی کردند

در شهر کلن آلمان با برگزاری یک راهپیمایی گسترده, «قانون منع فعالیت‌های پ.ک.ک در آلمان» محکوم گردید. راهپیمایان خواستار لغو این قانون شدند. نیکلا کهلکه, پارلمانتار حزب چپگرای آلمان در جمع راهپیمایان گفت:«زمان قانون منع فعالیت‌های پ.ک.ک به سر رسیده است».

قبل از برگزاری کنفرانس وزرای داخله ایالات آلمان در روزهای 11 و 12 دسامبر, 84 سازمان یک راهپیمایی گسترده در کلن برگزار کردند. طی این راهپیمایی قانون منع فعالیت‌های پ.ک.ک محکوم شد. 84 سازمان کردی , آلمانی و چپگرای ترکیه بنا به فراخوان اتحادیه دانشجویان کرد و سازمان «ای‌ال» گردهم آمده و تحت نام پلاتفرم « Bundiss Gegen İMK» یک راهپیمایی گسترده در حمایت از پ.ک.ک برگزار کردند همچنین مسایل و مشکلات پناهجویان و اعمال ضددموکراتیک در آلمان را محکوم کردند.

3 هزار نفر در این راهپیمایی شرکت کردند که در مقابل فریسن‌پلاتز آغاز شد. گذشته از پوسترهای رهبر ملت کرد, عبدالله اوجالان, پرچم‌های پ.ک.ک, ی.پ.گ, پ.ی.د و سازمان‌های چپ‌گرا حمل شد. راهپیمایان شعارهایی در ضدیت با قانون منع فعالیت‌ةای پ.ک.ک سردادند.

پلیس آلمان هم تدابیر شدید امنیتی اخذ کرد.

مبارزات پ.ک.ک انکارناپذیر است

«نیکلا گهولکه» پارلمانتار حزب چپگرای آلمان در این راهپیمایی سخنرانی کرد و ممنوع کردن فعالیت‌های پ.ک.ک از سوی دولت آلمان را بشدت محکوم کرد. وی گفت چنین ممنوعیت‌هایی بی‌معنا است. گهلکه مبارزات پ.ک.ک در خاورمیانه علیه تبهکاران داعش را تشریح و گفت:«مواضع انسانی پ.ک.ک در کوبانی و شنگال نشان می‌دهد که هیچ کس نمی‌تواند آن را نادیده بگیرد. امروزه داعش وحشی برای انسانیت یک تهدید است و پ.ک.ک بصورت جدی علیه آن مبارزه می‌کند. از اقلیت‌ها در منطقه دفاع می‌کند. باید همگان به این مهم توجه کنند و قانون منع فعالیت‌های پ.ک.ک در آلمان را که زمان آن بسر رسیده, محکوم کنند. خطاب به واضعان این قانون می‌گویم: هرچه زودتر این قانون را لغو کنید».

حمایت از پ.ک.ک

نیکلا گهلکه چندی پیش بخاطر حمل پرچم پ.ک.ک, با فشارهای سیاسی دولت آلمان روبرو شد که آن سیاست‌ها را مورد انتقاد قرار داد و گفت:«با سلب مصونیت پارلمانی من می‌توانند افکارم را متغییر سازند. من بخاطر حمل پرچم پ.ک.ک پشیمان نیستم. بسیاری از سیاستمداران حامی و همفکر با من هستند. به همین خاطر چندی پیش ده پارلمانتار دیگر هم پرچم پ.ک.ک را در دست گرفته و حمایت خود را اعلام داشتند. باید از این پس آلمان به فشارهایش علیه پ.ک.ک پایان دهد و کردها را بازداشت نکند. باید دست از این سیاست‌ها بردارد».

غیر از گهلکه, شمارزیادی از نمایندگان سازمان‌های دیگر هم سخنرانی کردند. در این سخنرانی پیام داده شده که باید قانون منع فعالیت‌های پ.ک.ک هرچه زودتر لغو گردد.