3 متهم قاچاق مواد مخدر و 4 متهم متجاوز به عنف در ایران اعدام شدند

3 متهم قاچاق مواد مخدر و 4 متهم متجاوز به عنف در ایران اعدام شدند

موج اعدام‌ها در ایران همچنان مرزی نمی‌شناسد و چندین تن دیگر درحالی که راهکاری برای حل معضلات اجتماعی وجود ندارد و انسان‌های زیادی بخاطر آن به راههای مختلف انحرافی کشیده می‌شوند, اعدام گردیدند. دو متهم قاچاق مواد مخدر در زندانهای ساری و مشهد اعدام شدند. یک زندانی متهم به قاچاق مواد مخدر هم صبح امروز در سمنان اعدام شد. صبح امروز و طی مراسمی در محوطه زندان گچساران، متجاوزان به عنف این شهرستان به دار مجازات آویخته شدند.

بنا به گزارش مهر، حکم اعدام یک متهم قاچاق مواد مخدر با حضور دادستان مرکز استان صبح امروز درزندان ساری به اجرا درآمد.

طی گزارش دیگری که واحد مرکزی خبر منتشر نمود، یک متهم به قاچاق ۳ کیلوگرم هروئین سحرگاه امروز در زندان مرکزی کاشان به دار آویخته شد.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان اصفهان امروز مدعی شد: «این قاچاقچی ۳۱ ساله، سال ۸۹ به جرم حمل بیش از سه کیلوگرم هروئین دستگیر شده بود.»

سرهنگ کریمی افزود: «این متهم در دادگاه عمومی و انقلاب کاشان به اعدام محکوم و این حکم سحرگاه امروز در زندان مرکزی کاشان اجرا شد.»

یک زندانی در سمنان اعدام شد

به گزارش روابط عمومی دادگستری کل استان سمنان، مجازات یک قاچاقچی مواد مخدر در شهرستان سمنان در راستای اجرای قاطعانه احکام قضایی انجام شد.

در این گزارش آمده است: این مجرم «ر- خ»، اهل تربت جام بود که با جرم حمل و نگهداری یک کیلو و ۱۶۳ گرم مواد مخدر از نوع کراک توسط دادگاه انقلاب اسلامی سمنان به اعدام محکوم شده بود.

حکم وی پس از طی تشریفات قانونی و تأیید در دادستانی کل کشور و موافقت ریاست قوه قضائیه اجرا و این فرد صبح امروز در زندان مرکزی سمنان به دار مجازات آویخته شد.

تقاضای عفو این متهم در دو مرحله مطرح شده بود که پس از انجام بررسی‏های لازم و عدم احراز شرایط، توسط کمیسیون مرکزی عفو و بخشودگی رد شد.

چهار زندانی متهم به "تجاوز به عنف" در گچساران اعدام شدند

صبح امروز و طی مراسمی در محوطه زندان گچساران، متجاوزان به عنف این شهرستان به دار مجازات آویخته شدند.

رئیس اداره زندان گچساران امروز در حاشیه اعدام و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس مطالعات و تحقیقات علمی، تجاوز به عنف محصول نوعی اختلال شخصیت ناشی از دوران کودکی و نوجوانی بوده و مشکلات فرهنگی، روحی، روانی و اقتصادی نیز در بروز این جرائم کاملا مشهود است.

افشین نارکی افزود: در مراسم امروز که در انظار عمومی برگزار شد چهار نفر از متجاوزان به عنف گچسارانی اعدام شدند.

وی یادآور شد: (س-ج)، (ش-ر)، (ک-ا) و (ی-ب) چهار متجاوز به عنفی بودند که امروز به دار  آویخته شدند.

رئیس اداره زندان گچساران تصریح کرد: افراد نامبرده در سال 76 طی اقدامی بی‌شرمانه مرتکب جرم تجاوز به عنف شده بودند.