4 هزار زندانی شمال کردستان در حمایت از کوبانی اعتصاب‌غذا کردند

4 هزار زندانی شمال کردستان در حمایت از کوبانی اعتصاب‌غذا کردند

4 هزار زندانی سیاسی عضو حزب پ.ک.ک و پاژک(زنان) در 92 زندان سراسر ترکیه و شمال کردستان به منظور حمایت از مقاومت کوبانی و محکوم کردن همکاری ترکیه با داعش, به اعتصاب غذا دست زدند.

4 هزار زندانی عضو پ.ک.ک و پاژک در شمال کردستان و ترکیه در اعتصاب‌غذا بسر می‌برند. این اعتصاب غذا از روز 9 اکتبر از سوی زندانیان پاژک در زندان «گبزه» بصورت نامحدود آغاز شده  و دیگر زندانیان عضو پاژک و پ.ک.ک در 92 زندان سراسر ترکیه از روز 15 اکتبر به آن پیوسته‌اند.

قبل از آغاز اعتصاب غذا, «دنیز کایا» به نمایندگی از سوی زندانیان عضو پ.ک.ک و پاژک بیانیه‌ای صادر کرد و گفت:«تا وقتی که خطر قتل‌عام خلق کوبانی را تهدید کند و همکاری دولت ترکیه با تبهکاران داعش ادامه یابد و نیز تاوقتی که دولت آ.ک.پ ترکیه یک گذرگاه انسانی برای کمک‌رسانی به غرب کردستان ایجاد نکند, ما به اعتصاب غذای خود ادامه خواهیم داد و آن را رادیکال‌تر خواهیم ساخت. ما همچو زندانیان پرونده‌های پاژک و پ.ک.ک اعلام می‌داریم که تحت هر شرایطی در کنار خلق مقاومت‌گر خود, مبارزان ی.پ.گ و ی.پ.ژ هستیم و بخشی از آن مقاومت می‌باشیم. ما به منظور محکوم کردن همکاری‌های دولت آ.ک.پ ترکیه با داعش, سکوت قدرت‌های جهانی و نیز رفتار خشونت بار پلیس آ.ک.پ ترکیه با تظاهرکنندگان کرد, دست به اعتصاب غذای نامحدود می‌زنیم».

کایا از تمامی خانواده‌ها و خلق‌کرد خواست که در تمامی مناطق و شهرها به قیام رادیکال بر ضد دولت آ.ک.پ ـ داعش برخیزند و به مقاومت کوبانی بپیوندند.