'اسرائیل باید تقاص پس دهد'
روز ١٧ فوریه ١٩٩٩ در محکومیت توطئه بینالمللی علیه رهبر خلق کورد تظاهراتی اعتراضی در مقابل کنسولگری اسرائیل در شهر برلین آلمان برگزار شده بود و چهار کوردستانی در این تجمع به قتل رسیده بودند.
روز ١٧ فوریه ١٩٩٩ در محکومیت توطئه بینالمللی علیه رهبر خلق کورد تظاهراتی اعتراضی در مقابل کنسولگری اسرائیل در شهر برلین آلمان برگزار شده بود و چهار کوردستانی در این تجمع به قتل رسیده بودند.
اسماعیل پارماکسز گفت:"آکسیونی کاملا دمکراتیک و عادی بود. این موضعگیری ما را با خونریزی سرکوب کردند. در مقابل چشم جهانیان کوردها را به قتل رساندند." پارماکسز میگوید که هیچ گاه نمیتواند سما آلپ، مصطفی کورت، احمد اجار و سینان کاراکوش را که در مقابل کنسولگری اسرائیل به قتل رسیدند فراموش کند و میافزاید:"ملت کورد به داشتن چنین فرزندانی سربلند است. همه باید به آنان افتخار کنیم."
پارماکسز خاطرنشان کرد که دولتمداران آمریکا، اسرائیل و ترکیه به توطئه بینالمللی علیه خلق کورد دست زدند، علیه آنان باید موضعی نشان داده میشد. ابتدا کوردها تا صبح در مقابل کنسولگری یونان گردهم آمدند، سپس بسوی کنسولگری اسرائیل به راه افتادند. وی میافزاید:"ما با هدف تقبیح و رسواکردن توطئهگران به آنجا رفتیم. یعنی برای آنکه رفتار ناحق، خصومت آنان با کوردها را نشان دهیم به آنجا رفته بودیم. هزاران انسان در مقابل کنسولگری اسرائیل تجمع کرده بودند. هیچکدام از رفقایمان به داخل کنسولگری نرفته بود، سپس نیروهای پلیس ما را محاصره کردند و از پیوستن افرادی که تازه به آنجا رسیده بودند جلوگیری میکردند. رفقایمان که آنجا به قتل رسیدند از پشت هدف اصابت قرار گرفته بودند. حتی اجازه ندادند به جنازه رفقایمان که روی برف افتاده بودند نزدیک شویم. چنین وضعیتی جریان داشت. با سلاحهای اتوماتیک به انسانهایی حمله کردند که هیچ چیزی در دست نداشتند و چهار رفیقمان را که در برلین زندگی میکردند به شهادت رساندند. شمار زیادی از رفقا را نیز زخمی کرده بودند."
پارماکسز در ادامه میگوید:"روز بعد از چهار فردی که از داخل کنسولگری اسرائیل بسوی ما شلیک کردند یکی را به فنلاند فرستادند، سه نفر دیگر را تا جایی که به خاطر دارم فورا به اسرائیل بازگرداندند. عامل قتلها واضح بود. هیچ توجیهی برای این کار نداشتند. هیچ کسی به کنسولگری اسرائیل حمله نکرده بود. یک گردهمایی عادی و دمکراتیک بود. در محکومیت توطئه این آکسیون برپا شده بود. به سرعت قاتلان را به اسرائیل بازگرداندند، سپس هیچ تحقیقاتی صورت نگرفت، این عمل بشدت ما را آزرده خاطر کرد...
پس از آنکه چهار هوال ما را به شهادت رساندند ما ساکت ننشستیم. برای رسیدگی به پرونده از چند وکیل کمک گرفتیم. اسرائیل و دولت آلمان در آن برهه بیانیهای غیرسازنده صادر کردند. پس از آن پرونده را مختومه اعلام کردند. ما هنوز این بیعدالتی را فراموش نکردهایم. خانواده هوال سینان کاراکوش که از سوی اسرائیلیها به قتل رسید در اینجا زندگی میکردند. خانواده رفقای دیگر نیز در برلین بود. ما این پرونده را دوباره از سر میگیریم. اسرائیل باید تقاص پس دهد، "
پارماکسز با اشاره به اینکه خلق کورد و دوستان آنان در برهه توطئه بینالمللی موضعی نیرومند از خود نشان دادند میافزاید:"ما در فعالیتها جای گرفته بودیم. وقتی به برخی از خانههای میهندوستان میرفتیم زنان با گریه و زاری میگفتند،'شما از رهبری صیانت نکردهاید' و ما را راه نمیدادند وارد منزل شویم. رفقایی که به شهادت رسیدند هر چهار نفر بسیار فعالانه نقش خود را ایفا میکردند. در رابطه با مسئله کورد بسیار حساس بودند. در هر فعالیتی جای میگرفتند، ما با همدیگر بودیم.
هوال سما آلپ از رفقای جوان ما بود. هوال احمد آجار، مصطفی کورت و سینان کاراکوش در مبارزه آزادیخواهی کورد بسیار فعال بودند. در مقابل ظلم و ستمی که بر کوردها تحمیل میشد همیشه در صف نخست اعتراضات جای داشتند. گردهمایی ما در مقابل کنسولگری اسرائیل کاملا عادی و دمکراتیک بود. گردهمایی دمکراتیک ما را با خون رفقایمان سرکوب کردند. در مقابل چشمان جهانیان کوردها را قتلعام کردند. موضع کوردها فوری و کاملا بر حق بود. رفقایی بسیار گرانقدر بودند. ما هیچ گاه آنان را از یاد نبردهایم و هرگز فراموش نخواهیم کرد. محال است آنان فراموش شوند. کوردها باید به داشتن آنان سربلند باشند. همه به آنان افتخار میکنیم."