آتش‌سوزی در منطقه چشمه ادامه دارد و در اودَمیش دو روستا تخلیه شده‌اند

در نواحی چشمه و اودَمیش استان ازمیر به دلیل آتش‌سوزی جنگل‌ها دو روستا تخلیه شدند. علی‌رغم تلاش‌های گسترده برای مهار، آتش‌سوزی هنوز به‌طور کامل کنترل نشده است.

آتش‌سوزی‌ای که در روز دوم جولای در ناحیه زیارت روستای الدیر در چشمه آغاز شده بود و به نواحی جنگلی سرایت کرده بود، وارد دومین روز خود شده است.

صبح امروز به‌دلیل وزش باد و شرایط جوی، عملیات مهار آتش از سر گرفته شد. روستاهای الدیر، گرمیان و نوهوت‌آلان در منطقه اورلا به‌دلیل خطر تخلیه شدند.

به‌دلیل تدابیر امنیتی، جاده ازمیر-چشمه بسته شده و آتش به نقطه‌ای نزدیک به جاده رسیده است.

در اودمیش، آتش‌سوزی‌ای که عصر چهارشنبه از ناحیه ماناستر در روستای توسونلار در منطقه جنگلی آغاز شده بود، در مدت کوتاهی به روستای سوچیکتی رسید. به‌دلیل گسترش آتش، هر دو روستا جهت احتیاط تخلیه شدند.

استاندار ازمیر، سلیمان اَلبان، در بیانیه‌ای اعلام کرد که منبع آتش‌سوزی به احتمال زیاد ناشی از اختلال در خطوط برق بوده است.