بستگان مفقودین برای کسانی که در بازداشت به قتل رسیدند در ۴ شهر تجمع کردند

بستگان مفقودین و اعضای انجمن حقوق بشر در آمد، الح، جولمرگ و ازمیر برای مفقودین در بازداشت تجمع کردند.

بستگان مفقودین

این تجمع که هر هفته توسط شعبه انجمن حقوق بشر (İHD) آمد و بستگان مفقودین با شعار «مفقودین پیدا شوند، عاملان محاکمه شوند» برگزار می‌شود، در هشتصد و بیست و ششمین هفته خود در مقابل بنای یادبود حق حیات در پارک کوشویولو در منطقه رزان آمد ادامه یافت.

در تجمع این هفته، ماجرای اَندَر توغچو که روز ۲۹ نوامبر ۱۹۹۴ پس از رفتن به بیمارستان به عنوان همراه همسرش که در بیمارستان در منطقه تَتوان بدلیس بستری بود، خبری از او نشد، نقل گردید.

داستان هفته توسط فرات آک‌دَنیز، عضو کمیسیون مفقودین انجمن حقوق بشر خوانده شد.

الح

در الح، اعضای انجمن حقوق بشر و بستگان مفقودین در ۶۶۲مین هفته کنش خود در مقابل بنای یادبود حقوق بشر در خیابان گلستان تجمع کردند.

بستگان مفقودین، مدافعان حقوق بشر، اعضای انجمن وکلا برای آزادی (ÖHD) شعبه الح، و مدیران شعبه انجمن وحدت و فرهنگ، کمک و همبستگی با خانواده‌هایی که بستگان خود را در مهد تمدن‌ها از دست داده‌اند (MEBYA-DER) در این تجمع حضور داشتند. در تجمع این هفته، از سرنوشت ناظم گولمَز که پس از بازداشت توسط سربازان در روستای تاشتِک از توابع شهرستان هوزات درسیم در ۱۵ اکتبر ۱۹۹۴، دیگر خبری از او نشد، پرسیده شد.

رزان بایتار، مدیر شعبه الح انجمن حقوق بشر، داستان گولمز مفقود شده را خواند.

جولمرگ

اعضای انجمن حقوق بشر شعبه جولمرگ و بستگان مفقودین در صد و پنجاه و دومین هفته تجمع خود در خیابان سانات در منطقه گَوَر گرد هم آمدند. در تجمع این هفته مردم برای حسن آتش گرد هم آمدند که در سال ۱۹۹۴ پس از عدم تقبل جاسوسی توسط سربازان در خانه‌اش در روستای ماروفان منطقه چَله از توابع جولمرگ بازداشت شد و سپس در حین بازداشت به قتل رسید.

متن مطبوعاتی توسط مدیر شعبه انجمن حقوق بشر اَرَن باسکین قرائت شد.

ازمیر

شعبه انجمن حقوق بشر ازمیر تجمعی را با عنوان «مفقودین پیدا شوند، عاملان محاکمه شوند» را که هر دو هفته یکبار برگزار می‌کند، در مقابل سومربانک قدیمی در منطقه کوناک برگزار کرد. در این تجمع که افراد زیادی حضور داشتند، بنرهایی با مضمون «مفقودین وجدان ما هستند، از آنها صیانت کنید» و «قاتلان مشخص‌اند، مفقودین کجا هستند» باز شد. در تجمع این هفته از سرنوشت حسین تاش‌کایا که در ۶ دسامبر ۱۹۹۳ بازداشت و ناپدید شده بود، پرسیده شد.

علی آیدین، رئیس مشترک شعبه انجمن حقوق بشر ازمیر سرنوشت تاش‌کایا را جویا شد.