در آمد، الح، جولمرگ و ازمیر سرنوشت مفقودین پرسیده شد -تکمیل شد-
انجمن حقوق بشر و بستگان مفقودین، برای جویا شدن سرنوشت مفقودین و درخواست محاکمه عاملان، در شهرهای آمد، الح، جولمرگ و ازمیر گرد هم آمدند.
انجمن حقوق بشر و بستگان مفقودین، برای جویا شدن سرنوشت مفقودین و درخواست محاکمه عاملان، در شهرهای آمد، الح، جولمرگ و ازمیر گرد هم آمدند.
آمد: شعبه انجمن حقوق بشر (İHD) شهر آمد و بستگان مفقودین، در هشتصد و چهل و چهارمین هفته تجمع «مفقودین پیدا شوند، عاملان محاکمه شوند»، در مقابل بنای یادبود حق حیات در پارک کوشویولو در منطقه رزان تجمع کردند. در این تجمع که بنری با عکسهای مفقودین باز شد، عاملان ناپدید شدن علی احسان داغلی در بازداشت در ۱۴ آوریل ۱۹۹۵ در منطقه فارقین شهر آمد مورد سوال قرار گرفتند. در بیانیهای که بستگان مفقودین، فعالان حقوق بشر و نمایندگان سازمانهای جامعه مدنی در آن شرکت داشتند، به مادران گل اهدا شد. این بیانیه با تحصن به پایان رسید.
الح: در الح نیز شعبه شعبه انجمن حقوق بشر و بستگان مفقودین برای ششصد و هشتادمین بار با درخواست «مفقودین پیدا شوند، عاملان محاکمه شوند» در خیابان گلیستان گرد هم آمدند. بستگان مفقودین و فعالان حقوق بشر در تجمع این هفته خود، سرنوشت احمد بولموش را که در ۱ آوریل ۱۹۹۴ در منطقه جزیر از توابع شرنخ پس از بازداشت ناپدید شد و دیگر خبری از او نشد، پرسیدند. داستان بولموش توسط رزان بایتار، مدیر شعبه شعبه انجمن حقوق بشر، قرائت شد. این بیانیه با تحصن به پایان رسید.
جولمرگ: شعبه شعبه انجمن حقوق بشر جولمرگ و بستگان مفقودین، در صد و هفتادمین هفته تجمعات خود، در خیابان سانات در شهرستان گَوَر گرد هم آمدند. در این تجمع که عکسهای مفقودین به دست گرفته شد، شهرداران مشترک شهرستان گَوَر، اعضای سازمانهای شهرستانی دم پارتی و دب پ و افراد بسیاری شرکت کردند. در تجمع این هفته، عاملان قتل فخرالدین شَدال که در ۲۴ مارس ۲۰۰۸ در گَوَر بر اثر شلیک پلیس جان باخت، مورد سؤال قرار گرفتند. اوزان آکباش، عضو شعبه شعبه انجمن حقوق بشر، داستان فخرالدین شدال، پدر ۶ فرزند را بازگو کرد. در پایان این بیانیه، تحصن برگزار شد.
ازمیر: در فعالیتی که در مقابل ساختمان سابق سومربانک در کوناک برگزار شد، بنرهایی با مضمون «ناپدیدشدگان وجدان هستند، از آنها محافظت کنید» و «عاملان مشخص هستند، ناپدیدشدگان کجا هستند» باز شد. در این هفته، داستان صباحالدین کورت که در ۳۰ مارس ۱۹۷۲ در قزلدره به قتل رسید، بازگو شد. این بیانیه پس از ۵ دقیقه تحصن به پایان رسید.