در چندین منطقه ترکیه درگیری‌ها ادامه دارد/1 سرباز کشته‌شد

در چندین منطقه ترکیه درگیری‌ها ادامه دارد/1 سرباز کشته‌شد

مرکز مطبوعات و اطلاع‌رسانی نیروهای مدافع خلق اعلام کرد که در نتیجه درگیری‌های نظامی در منطقه گابار میان گریلاهای زن یژاـ ستار و نیروهای ارتش ترکیه, یک سرباز کشته شد. همچنین دو نفر به اتهام مزدوری برای دشمن بازداشت شده‌اند.

مرکز مطبوعات و اطلاع رسانی نیروهای مدافع خلق گفت:«در 20 ژوئیه در ساعت 19:10 در منطقه جزیر از توابع شرناخ و در نزدیکی تپه شرفیه واقع در کوهستان گابار , نبردی شدید میان نیروهای گریلای زن یژاـ ستار و نیروهای ارتش اشغالگر ترکیه روی داد که طی آن یک سرباز دشمن توسط گریلاهای ما کشته شد. پس از پایان نبرد و عقب‌نشینی سربازان, ارتش آن منطقه را بشدت توپ‌باران کرد.»

3 روستایی بازداشت شدند

در ادامه این اطلاعیه گفته می‌شود که در 21 ژوئیه درنزدیکی روستای «بنوسرا» واقع در مناطق کوهستانی گابار , 3 نفر روستایی به منظور کشف و افشای مواضع گریلاها به ارتفاعات رفته‌اند که توسط گریلاهای ما بازداشت و بازجویی شدند. در ادامه آمده:«این سه تن روستایی به بهانی صید به آن منطقه وارد شده‌اند, اما پس از اینکه بازجویی آنها خاتمه یافت و هشدارهای لازم به آنها داده شده است, به شرط تکرار نکردن این اقداماتشان, آزاد شده اند. همچنین گریلاهای ما سه قبضه اسلحه آنها را ضبط نموده اند».

بازداشت 2 مزدور دیگر

مرکز مطبوعات و اطلاع‌رسانی «ه.پ.گ» گفت:«در 21 ژوئیه در ساعت 17:00 در منطقه شمزینان واقع در استان جولمرگ در نزدیکی روستای «بدوو» فردی به نام «سلمان اوزکان» به خاطر مزدوری برای ارتش ترکیه و همکاری با آنها در زدن جاده به مناطق کوهستانی, توسط گریلاهای ما بازداشت شد».

در این بیانیه همچنین اذعان شده که در همان روز در ساعت 16:00 در دره «لوین» واقع در استان جولمرگ یکی از فرمانده‌های مزدوران روستای «نیسه» به نام «اسد فاروق» بخاطر همکاری با ارتش ترکیه و نقل و انتقال مهمات نظامی و جاسوسی برای آنها, توسط گریلاهای ما بازداشت و خودروی وی هم منهدم شده است».

فعالیت‌های ضدگریلایی در خوزات

مرکز مطبوعات و اطلاع‌رسانی «ه.پ.گ» گفت:«در منطقه خوزات از توابع استان درسیم در برخی روستاهای گروهی 5 نفره ضدگریلا(کنتراگریلا) جهت جمع‌آوری اطلاعات جاسوسی در مورد گریلاهای ما , مشغول گشت‌زنی بودند. همچنین در همان منطقه دستگاه مکان‌یابی کارگذاشته شده بود که توسط گریلاها کشف و ضبط شد».

تداوم حملات در منطقه کاخزمان

در اطلاعیه مذکور آمده که در منطقه کاخزمان از توابع قرس نیروهای ارتش ترکیه در مناطق شاخ یولو, کانیا قرنفیلا, گولا قزاخ و دلی زوزان اقدام به کمین‌اندازی نموده‌اند.