در زندان تکیرداغ به زندانیان کُرد آب نمی‌دهند

در زندان تکیرداغ به زندانیان کُرد آب نمی‌دهند

در زندان نوع «ف» تکیرداغ ترکیه, یک زندانی به نام «مصطفی آجتای» اعلام کرد که به آنها آب نمی‌دهند و این برضد مرحله صلح است.
یک زندانی به نام «مصطفی آجتای» در زندان نوع «ف» تکیرداغ گفت که مسئولین زندان برضد مرحله صلح عمل می‌کنند و آب را برای زندانیان جیره‌بندی کرده‌اند. آجتای در مورد این عملکرد مسئولین زندان ترک در نامه‌ای به خبرگزاری «دجله» گفت:«مسئولین زندان به اقداماتی خودسرانه علیه زندانیان دست می‌زنند. حتی دستورات وزارت دادگستری با شماره «45/1 هم  نقض می‌شود. بر ضد مرحله صلح عمل می‌کنند. می‌گویند مقدس‌ترین حقوق انسان‌ها, آب است. اما نزدیک یک ماه است که بطور منظم به ما آب نمی‌دهند. حتی نمی‌توانیم سرمان را بشوریم.»
بخاطر چاپ مقالات اوجالان روزنامه «گوندم» را به ما نمی‌دهند
آجتای همچنین در ادامه نامه خود اذعان می‌دارد که بخاطر چاپ نوشته‌های رهبر ملت‌کرد, عبدالله اوجالان در روزنامه «اوزگور گوندم» آن روزنامه را به ما زندانیان سیاسی نمی‌دهند. وی افزود:«پس از چاپ دفاعیه «مانیفست تمدن دموکراتیک» قریب یک ماه است که روزنامه گوندم را به ما نمی‌دهند.».