دیدار جبار امین پارلمانتار پارلمان سوئد با مقامات پژاک در قندیل

دیدار جبار امین پارلمانتار پارلمان سوئد با مقامات پژاک در قندیل

جبار امین از پارلمانتاران پارلمان سوئد و عضو حزب KESK به قندیل سفر کرد و با مقامات «حزب حیات آزاد کردستان, پژاک» و نیروهای آن حزب دیداری انجام داد.

جبار امین, پارلمانتار کرد پارلمان کشور سوئد, به منظور محکوم ساختن برخوردهایی که پژاک را یک «سازمان تروریستی» می‌نامند به منطقه دفاعی مدیا , قندیل, سفر کرد. و از کمپ‌های مبارزین پژاک دیدن کرد که با استقبال گرم مبارزان و گریلاها روبرو شد.

جبار امین به منظور محکوم ساختن برخوردهایی که پژاک را یک «سازمان تروریستی» می‌نامند به منطقه دفاعی مدیا , قندیل, سفر کرد.

شایان ذکر است که پیشتر «اوین چتین» عضو پارلمان سوئد و حزب سوسیال دموکرات آن کشور در مراسم سالگرد تأسیس پژاک در قندیل شرکت کرد. به همین دلیل مورد هدف حملات برخی رسانه‌ها قرار گرفت و آن رسانه‌ها بخاطر «تروریست‌بودن» پژاک چتین را مورد انتقاد شدید قرار دادند. «جبار امین» هم برای محکوم ساختن برخوردهایی که پژاک را تروریست می‌داند و هم به منظور محکوم ساختن آن برخوردهای نادرست علیه اوین چتین, جسورانه به قندیل سفر کرد و از پژاک دیدن کرد. امین هم در جوی صمیمانه از کمپ‌های گریلاهای پژاک دیدار کرد و با‌ آنها به رقص و پایکوبی کردی پرداخت تا با این کار خود رفتارهای نادرست رسانه‌ها علیه اوین چتین را محکوم سازد.

امین در مصاحبه با کانال «نوروز تی‌وی» گفت:« یکی از دلایلی که موجب شد به قندیل برای دیدن گریلاهای پژاک بیایم این بود که حملات رسانه‌ای علیه اوین چتین پارلمانتار سوئدی را محکوم سازم.» وی همچنین افزود:«هدف حملات رسانه‌ای علیه چتین, ترساندن و ارعاب همگان بود تا هیچ کس با پژاک ارتباط برقرار نکند».

وی در ادامه ضمن اشاره به برخورد برخی قدرت‌ها و نیروها که پژاک را «تروریست» می‌نامند,‌گفت:«این برخوردها نادرست است و نیروهای گریلای پژاک نیروی دفاع از خلق‌کرد هستند. اگر یک سازمان و حزب نیرویی مسلح برای دفاع از خود و تأمین امنیت داشته باشد, آن امری اشتباه نیست و نباید مهر «تروریست» بر آن زد و یا آن را سازمانی تروریستی نامید.»

امین پژاک را یک جنبش سیاسی و سازمانی نامید و گفت:«پژاک یک جنبش سیاسی و سازمانی است, برای همین حق دارد که نیرویی مسلح داشته باشد.»

وی افزود:«رژیم ایران دهها سال است که خلق‌کرد را تحت ستم قرار داده و علیه آن از سیاست انکار و امحا پیروی می‌کند. ایران از این سیاست‌ها نه تنها علیه خلق‌کرد, بلکه علیه تمام خلق‌های داخل آن کشور استفاده می‌کند.حتی زنان و یا افرادی را که اندیشه‌ای متفاوت‌تر از رژیم دارند, مورد هدف قرار می‌گیرند. برای این مهم هم به راهکارهای زندان, اعدام و شکنجه متوسل می‌شود تا همگان را سرکوب کند».

جبار امین, در این راستا از همه سیاستمداران کرد و سوئدی خواست که تحت تأثیر ذهنیتی قرار نگیرند که جنبش‌هایی را که برای آزادی و رهایی ملت کرد مبارزه می‌کنند, قرار نگیرند. چراکه آنها با عنوان «تروریسم» به سیاه‌نمایی جنبش‌ها می‌پردازند.

وی همچنین گفت:« باید ما بعنوان سیاستمداران و جنبش کردی بخاطر اشتباهاتمان از یکدیگر انتقاداتی بعمل آوریم و از اشتباهات یکدیگر چشم‌پوشی نکنیم. اگر حقیقتا در میان ما کسانی باشند که به اعمال تروریستی متوسل می‌شوند, باید علیه آنها موضع‌گیری کنیم, اما اگر چنان چیزی وجود نداشته باشد و یک جنبش برای آزادی و دموکراسی یک جامعه مبارزه کند, باید ما از آن حمایت کنیم و اجازه ندهیم که به تروریسم متهم‌شوند».